Νοσοκομείο Τρικάλων – Δυναμιτίζουν το κλίμα οι αναστολές εργασίας σε 70 υγειονομικούς Reviewed by Momizat on . Η αναστολή εργασίας για τους υγειονομικούς που δεν έκαναν το εμβόλιο "ηλεκτρίζει" το κλίμα στο νοσοκομείο Τρικάλων. Οι εργαζόμενοι έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπ Η αναστολή εργασίας για τους υγειονομικούς που δεν έκαναν το εμβόλιο "ηλεκτρίζει" το κλίμα στο νοσοκομείο Τρικάλων. Οι εργαζόμενοι έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπ Rating: 0

Νοσοκομείο Τρικάλων – Δυναμιτίζουν το κλίμα οι αναστολές εργασίας σε 70 υγειονομικούς

Νοσοκομείο Τρικάλων – Δυναμιτίζουν το κλίμα οι αναστολές εργασίας σε 70  υγειονομικούς

Η αναστολή εργασίας για τους υγειονομικούς που δεν έκαναν το εμβόλιο “ηλεκτρίζει” το κλίμα στο νοσοκομείο Τρικάλων.

Οι εργαζόμενοι έχουν χωριστεί σε δυο στρατόπεδα με φόντο το εμβόλιο.

 Με τον νέο υπουργό υγείας να δηλώνει ότι “Όποιος δεν εμβολιαστεί θα παραμείνει σε καθεστώς αναστολής για όσο χρειαστεί. Σε όσους υγειονομικούς εμβολιαστούν από εδώ και στο εξής με την πρώτη δόση, να αρθεί το καθεστώς της αναστολής“.

Από την πλευρά τους οι ανεμβολίαστοι υποστηρίζουν πως οδηγούνται σε φυσική εξόντωση και ότι τους αφαιρείται το αναφαίρετο και θεμελιώδες δικαίωμα της ελεύθερης επιλογής, το οποίο συνδέεται σε μια επίδειξη πρωτοφανούς αυταρχισμού και κοινωνικής αναλγησίας, με την εργασία.

Εκ μέρους της Επιτροπής Αγώνα των Εγαζομένων η Βάσω Μπακάση τονίζει: « Αντί για την ενίσχυση των δημόσιων μονάδων υγείας και πρόνοιας, «στοχοποιούμαστε» οι εργαζόμενοι που για 18 ολόκληρους μήνες – μέσα σε επικίνδυνες συνθήκες – δίνουμε τη μάχη για την αντιμετώπιση της επιδημίας και συνολικά για την υγεία των πολιτών. Αντί για την ενίσχυση των δημόσιων μονάδων υγείας και πρόνοιας, η κυβέρνηση οδηγεί στην απόλυση χιλιάδων εργαζομένων, στην καθαριότητα, φύλαξη, εστίαση, ενώ παραμένει ο κίνδυνος απόλυσης χιλιάδων εργαζομένων συμβασιούχων, επικουρικών και μέσω ΟΑΕΔ, που οι συμβάσεις τους λήγουν τους επόμενους μήνες.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή