"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

14.5 C
Trikala

Νοσοκομείο Τρικάλων: Κοίτα ποιοι μιλάνε….

lafarm

Σχετικά άρθρα

 Λοιπόν παραπάει αυτό που γίνεται στο νοσοκομείο Τρικάλων. Ήταν που ήταν στραβό το κλίμα, μπήκαν και τα κόμματα (ΣΥΡΙΖΑ και Νέα Δημοκρατία ) και το παρά- στράβωσαν.  
Βγήκε Λοιπόν η Νέα Δημοκρατία και τα βαλε με τον διορισμένο αξιοκρατικά(!!) διοικητή του ΣΥΡΙΖΑ ( οποίος σημειωτέον πριν λίγες μέρες πήρε τα εύσημα και από το στέλεχος του μητρώου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας Μικέλη Χατζηγάκη), με μια σκληρή ανακοίνωση την οποία εικάζουμε ότι την έγραψε ο υπεύθυνος για τα θέματα υγείας και μέλος (επίσης και αυτός) του μητρώου στελεχών της ΝΔ φέρελπις ιατρός κ.Τσαούσης.
Βγήκε ΄΄στο καπάκι΄΄ και ο ΣΥΡΙΖΑ, και τα βαλε με τους προηγούμενους διοικητές που διορίστηκαν επί ΝΔ, αποκαλώντας τους άσχετους και προβάλλοντας την ιδιότητα του σημερινού Συριζαίου Διοικητή κ.Παρθένη (γιατρός.. άρα πιο σχετικός και πιο ικανός).
Ξαναβγαίνουν τα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας (και όχι μόνο), και διαρρέουν πως ο κ.Παρθένης έγινε διοικητής, για να εκμεταλλευτεί έναν ευνοϊκό νόμο, που δίνει τη δυνατότητα στους αδιόριστους γιατρούς που έγιναν διοικητές νοσοκομείων να διορίζονται στο ΕΣΥ, και πως ο κ. Παρθένης είναι επιλογή συγκεκριμένου πολιτικού γραφείου.
Μοιραία βγαίνει στη συνέχεια -ως μικρος Πολάκης -ο εκρηκτικός κ.Παρθένης και πυροδοτεί με εκείνες τις δηλώσεις υποστήριξης των διευθυντών των τμημάτων, το ήδη τεταμένο και διχαστικό κλίμα.
Ειλικρινά δεν ξέρω αν ο κ.Παρθένης σήμερα έχει την πρόθεση ή την ικανότητα να φέρει σε ηρεμία ξανά το νοσοκομείο. Ούτε ξέρω αν όλα αυτά τα κάνει ,επειδή όπως καταμαρτυρούν κάποιοι σύντροφοι του έχει πολιτικές βλέψεις, με αποτέλεσμα να έχει μπει στα ρουθούνια των Συριζεικων πολιτικών γραφείων.
(Ενας φίλος μου, σχετικός με τα εκλογική ανθρωπογεωγραφία μου έλεγε, ότι το Νοσοκομείο είναι μεγάλο μαγαζί ,και πως από μόνο του βγάζει ένα βουλευτή). Το σίγουρο είναι ότι ο κ.Παρθένης όσες βασιλόπιτες και να κόψει με το προσωπικό του νοσοκομείου ,το κλίμα είναι εκρηκτικό.
Και αυτό οφείλεται κυρίως στον εμπρηστικό χαρακτήρα του (εκείνο το ..να πάτε να απαυτωθείτε δεν καταπίνεται με τίποτα).Έτσι πως είναι τα πράγματα ο δρόμος για τον κ.Παρθένη φαντάζει μονόδρομος αφού σε λίγο, δεν θα μπορούν τον υποστηρίξουν ακόμη και οι μέντορες του.
Η επιστροφή του στην επιστήμη .Τώρα μάλιστα που όπως λένε οι κακές γλώσσες έχει εξασφαλίσει και θέση, εκμεταλλευόμενος έναν ευνοϊκό για τους διοικητές των νοσοκομείων νόμο.
A.K.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης