"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

20.6 C
Trikala

Νοσοκομείο Τρικάλων – Τέλος οι διακομιδές ασθενών από ιδιωτικά ασθενοφόρα

lafarm

Σχετικά άρθρα

Άδοξο τέλος είχε η  απόφαση του διοικητή του νοσοκομείου Τρικάλων να ανατεθούν σε ιδιωτικά ασθενοφόρα οι διακομιδές νοσηλευόμενων που ελάμβαναν εξιτήρια. Η συνεργασία με την εταιρεία έληξε μετά από μία βδομάδα περίπου και πλέον οι διακομιδές θα γίνονται με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ. Οι λόγοι αυτής της ξαφνικής απόφασης δεν έγιναν γνωστοί και αυτό ελπίζουμε να γίνει από τον κ Γρηγορίου. 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα κάνει service τα δύο ασθενοφόρα του νοσοκομείου που σαπίζουν στην αυλή του παλιού και θα βάλει να τα οδηγήσουν υπάλληλοι του Δήμου…… ή πυροσβέστες μόλις σβήσουν οι φωτιές…

    • Βρε πόντικα, εσύ που λες την βλακεία σου χωρίς να σκεφτείς τίποτα και προσβάλεις εντέχνως τους ανθρώπους, να ξέρεις ότι ο Διοικητής αντιμετώπισε με επιτυχία ένα μείζων κοινωνικό πρόβλημα το οποίο προκύπτει κάθε καλοκαίρι με την συσσώρευση περιστατικών γηραιών κυρίως ανθρώπων.
      Περιστατικά τα οποία το Ε.Κ.Α.Β δεν μπορούσε να διεκπεραιώσει και τα οποία με πρωτοβουλία του διοικητή όλες αυτές οι ψυχές εντός δυο ωρών βρέθηκαν στο οικογενειακό τους περιβάλλον.
      Αλλά βρε πόντικα, εσύ που έχεις αναλάβει εντεταλμένη υπηρεσία να χλευάζεις κατά το δοκούν μήπως και κερδίσεις την προσοχή μειώνοντας κάθε προσπάθεια, να ξέρεις ότι αν πραγματικά ήθελες να μάθεις ή αν πραγματικά ο σκοπός σου δεν ήταν απλά να προσβάλεις για να προσπορίσεις το όφελος της προσοχής για τους δικούς σου ψυχιατρικούς λόγους, θα ήσουν ευγνώμων όπως είναι και όλοι αυτοί, οι πατεράδες και παππούδες/γιαγιάδες μας, που εξυπηρετήθηκαν άμεσα.

  2. Χαλάρωσε μεγάλε κυβερνητικε αρουραίε.Δεν στα είπανε καλά.Το εμπάργκο στις επιστροφές στήθηκε επίτηδες για να στηθεί η μπίζνα και να επιβληθεί κανονικά και με το νόμο.Το προβλημά των επιστροφών(το οποίο δεν είναι σαφώς δουλειά του ΕΚΑΒ)δεν προέκυψε χθές και όποιος από όσους κυβέρνησαν και διοίκησαν είχε ευαισθησία θα το είχε λύσει από χρόνια αν το ήθελε . Άκου εκεί Που θα μας πεις πως το πρόβλημα προέκυψε τώρα.Τοσα χρόνια δεν σας πήρε ο πόνος για τον κόσμο που περιμένουμε σε ένα φορείο 5κ 6ωρες για επιστροφή στο χωριά.Τωρα είδατε το φώς το αληθινό με το φώς της μπιζνας εσείς κ σας πηρε ο πόνος;Τωρα ξύπνησες εσύ μάλλον από τον ύπνο του αρουραίου .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης