"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.2 C
Trikala

Νοσοκομείο Τρικάλων: 60 οικογένειες απειλούνται – Γιατί πρέπει να έρθει ο ιδιώτης;

lafarm

Σχετικά άρθρα

Έπεσε η αυλαία .για την αρχή της εισόδου στο νοσοκομείο Τρικάλων των εργολάβων.!

Σήμερα τελείωσε η προθεσμία για υποβολή προσφύγων στον διαγωνισμό φύλαξης ,οπότε η διοίκηση του νοσοκομείου προχωράει στην υπογραφή σύμβασης με ιδιώτη με κόστος  129.828 έναντι των 97.169

που πλήρωνε για τους συμβασιούχους συναδέλφους στις ΣΟΧ.

Το 2016 η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ ψήφισε νόμο για την διαδικασία ατομικών συμβάσεων στις υπηρεσίες καθαριότητας..φύλαξης..εστίασης..

Η νομοθεσία εφαρμόστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων άμεσα και τον Αύγουστο του 2016 είχαμε τις πρώτες συμβάσεις σοχ στην καθαριότητα και στη συνέχεια στις άλλες υπηρεσίες και την εκδίωξη της εργολαβικης διαδικασίας.,με αγώνες..δικαστικές μάχες ..έχοντας ένας αποτέλεσμα που εξοικονομούσε οικονομικούς πόρους στον προϋπολογισμό του νοσοκομείου και έχοντας απευθείας σύμβαση με τους εργαζόμενους ..αλλάζοντας τις συνθήκες εργασίας τους.

Σήμερα λιγο πριν τις εκλογές ..και μετά από την καθυστέρηση που επέβαλε ο covid..η κυβέρνηση της ΝΔ .υλοποιεί αρον αρον το πρόγραμμα της ..βάζοντας και πάλι μέσα στα νοσοκομεία τους εργολάβους με κόστος πολύ μεγαλύτερο των συμβάσεων.

Εφτά οικογένειες των συναδέλφων φύλαξης βλέπουν την πόρτα της ανεργειας .και έπονται οι συνάδελφοι της εστίασης και της καθαριότητας που οι διαγωνισμοί τρέχουν..

60 οικογένειες απειλούνται.

Αναρωτιέται κανείς …

Αυτή είναι η επιβράβευση των συναδέλφων που στην πανδημία ήταν εκεί παρόντες..που δεν σκέφτηκαν μέχρι σήμερα που απειλούνται με φυγή να μην είναι εκεί στο καθήκον ..

Αναρωτιέται κανείς …γιατί πρέπει να έρθει ο ιδιώτης;

Η καραμέλα πέρι νομοθεσίας και κειμένων διατάξεων δεν πιάνει πλέον!

Είναι ΝΤΡΟΠΗ!!! ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ !!

Μας αφορά όλους!!όταν Απειλείται η ΕΡΓΑΣΙΑ..όταν απειλείται Η ΔΗΜΌΣΙΑ ΥΓΕΙΑ.

Ποιος θα απολογηθεί σε αυτούς τους συναδέλφους?

Ο.Μ.ΓΝ Τρικαλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης