"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

15.5 C
Trikala

Νοσοκομειακοί γιατροί : «Οι συστάσεις για τον κορωνοϊό δεν εξαιρούν τη θεία κοινωνία»

lafarm

Σχετικά άρθρα

Από την Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) τονίζουν πως «η μετάδοση των τρεχουσών εποχικών ιώσεων αναπνευστικού (κορωνοϊού και γρίπης) γίνεται με σταγονίδια που εκπέμπονται από την στοματοφαρυγγική κοιλότητα και την μύτη πασχόντων». Οι γιατροί συμπληρώνουν πως στις συστάσεις για προφυλακτικά μέτρα δεν περιλαμβάνονται εξαιρέσεις για λόγους θρησκευτικούς, μυστηριακούς ή μεταφυσικούς.

Η ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ:

«Η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ) εκφράζει τον έντονο προβληματισμό της για δημόσιες δηλώσεις κάποιων γιατρών που με απαράδεκτο τρόπο υποτάσσουν την επιστημονική αλήθεια στις προσωπικές θρησκευτικές τους πεποιθήσεις, χρησιμοποιώντας έτσι αδόκιμα τους επιστημονικούς τους τίτλους για να παραπληροφορούν την κοινή γνώμη για σοβαρά θέματα δημόσιας υγείας.

Όπως έχει ήδη τονιστεί, η μετάδοση των τρεχουσών εποχικών ιώσεων αναπνευστικού (κορωνοϊού και γρίπης) γίνεται με σταγονίδια που εκπέμπονται από την στοματοφαρυγγική κοιλότητα και την μύτη πασχόντων. Γι’ αυτό συνιστώνται τα αναγκαία προφυλακτικά μέτρα. Οι συστάσεις αυτές φυσικά και δεν περιλαμβάνουν εξαιρέσεις για λόγους θρησκευτικούς, μυστηριακούς ή μεταφυσικούς.

Είναι απαράδεκτο να σιωπούν για τέτοιες αντιεπιστημονικές δηλώσεις τόσο η ηγεσία του αρμόδιου κρατικού οργανισμού (ΕΟΔΥ), όσο και η ηγεσία του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου (ΠΙΣ).

Οι νοσοκομειακοί γιατροί της χώρας είμαστε στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της υγείας του λαού και σε ότι αφορά την άσκηση της ιατρικής και σε ότι αφορά την αγωνιστική διεκδίκηση αποκλειστικά δημόσιας, απολύτως δωρεάν, καθολικής, ισότιμης περίθαλψης.

Θα είμαστε και στην πρώτη γραμμή υπεράσπισης της επιστημονικής αλήθειας ενάντια στην μεταφυσική και στον κάθε προέλευσης σκοταδισμό».

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΠΟΤΕ ΚΟΒΟΥΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ,ΚΑΦΕ,ΔΕΗ ΟΤΕ,ΛΑΙΚΗ,ΕΦΟΡΙΑ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΜΑΣ ΠΑΝΤΟΥ,Η ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΙΣΧΥΕΙ Η ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΤΑΔΙΣΤΕΣ

  2. Έπρεπε να έρθει ο κορωνοϊός για μάθουμε ότι η καθαριότητα είναι σημαντική στη ζωή μας ! Αλλά να γίνουμε και υποχόνδριοι να κουβαλάμε και τα “Μπεντανίν” ! …στο τέλος θα μας πούνε οι εταιρείες ότι και οι υγιείς πρέπει να εμβολιαστούν !! Πως αλλιώς κάποιοι πρέπει να κρύψουν τα λάθη και τα μελλοντικά κέρδη των πολυεθνικών

  3. …λέει οτι εξετάζονται πληροφορίες που αναφέρουν ότι σε έκτακτη σύγκλισή της η Ιερά Σύνοδος αποφάσισε: το υγρό αλκοολούχο διάλυμα που αποτελεί τη βάση της θείας κοινωνίας να αποτελείται τουλάχιστον κατά 60% από αιθυλική αλκοόλη, ώστε μετά από ανάδευση ολίγων δευτερολέπτων του διαλύματος από το κοχλυάριον της μετάλειψης, τούτο να απολυμένεται επαρκώς δια να καταστεί αποτρεπτικό προς τη διαδοση πασης φύσεως ιών και κωρονοϊών. Ως εκ τούτου δόθηκε η παραγγελία έκτακτης παρασκευής μαυροδάφνης περιεκτικότητας άνω του 60% σε αλκοόλ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης