Νοσοκομειακοί Γιατροί: Oι μάσκες έπεσαν. Η κυβέρνηση θέλει να διαλύσει τις ζωές μας . Reviewed by Momizat on . Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών καταγγέλλει ως πρωτοφανείς και πραξικοπηματικές τις  διαδικασίες που επιλέγει η κυβέρνηση για να προωθήσει «fast track» το απ Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών καταγγέλλει ως πρωτοφανείς και πραξικοπηματικές τις  διαδικασίες που επιλέγει η κυβέρνηση για να προωθήσει «fast track» το απ Rating: 0

Νοσοκομειακοί Γιατροί: Oι μάσκες έπεσαν. Η κυβέρνηση θέλει να διαλύσει τις ζωές μας .

Νοσοκομειακοί Γιατροί: Oι μάσκες έπεσαν. Η κυβέρνηση θέλει να διαλύσει τις ζωές μας .

Η Ομοσπονδία Νοσοκομειακών Γιατρών καταγγέλλει ως πρωτοφανείς και πραξικοπηματικές τις  διαδικασίες που επιλέγει η κυβέρνηση για να προωθήσει «fast track» το απαράδεκτο- όπως το χαρακτηρίζει – καταστροφικό νομοσχέδιο για το «χρόνο εργασίας» των νοσοκομειακών γιατρών.

Η κοινοβουλευτική διαδικασία που επιλέγεται υποστηρίζουν οι γιατροί  δεν είναι απλά «επείγοντος» αλλά «ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε» με προφανή στόχο να αιφνιδιάσει και να αποσοβήσει αντιδράσεις.

Χαρακτηριστικά, δύσκολα μπορεί να βρει κανείς κάποιο παρόμοιο προηγούμενο όπου δεν μεσολαβεί ούτε καν 24ωρο για την πρόσκληση φορέων στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή με διαδικασία «αυθημερόν».

Είναι προφανές ότι αυτό που φοβάται η κυβέρνηση είναι η αγωνιστική κινητοποίηση των νοσοκομειακών γιατρών.

Η ΟΕΝΓΕ καλεί τους νοσοκομειακούς γιατρούς σε μαζική συμμετοχή στη στάση εργασίας την Τετάρτη 8/11, 11.00 με 15.00 και στη συγκέντρωση στις 12μ στο Υπουργείο Υγείας, καθώς και στην 24ωρη απεργία τη μέρα ψήφισης του νομοσχεδίου στην ολομέλεια (Πέμπτη ή Παρασκευή).

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή