Ντροπή: Εκλεισε το ταμείο ΔΕΗ στην Καλαμπάκα – Αντίδραση Μιχαλάκη Reviewed by Momizat on . Είναι απίστευτο! Μέχρι και το ταμείο της ΔΕΗ στην Καλαμπάκα έκλεισαν! Με ξαφνική απόφαση που έμαθαν στην Καλαμπάκα και για την οποία αμέσως διαμαρτυρήθηκε ο αντ Είναι απίστευτο! Μέχρι και το ταμείο της ΔΕΗ στην Καλαμπάκα έκλεισαν! Με ξαφνική απόφαση που έμαθαν στην Καλαμπάκα και για την οποία αμέσως διαμαρτυρήθηκε ο αντ Rating: 0

Ντροπή: Εκλεισε το ταμείο ΔΕΗ στην Καλαμπάκα – Αντίδραση Μιχαλάκη

Ντροπή: Εκλεισε το ταμείο ΔΕΗ στην Καλαμπάκα – Αντίδραση Μιχαλάκη

Είναι απίστευτο! Μέχρι και το ταμείο της ΔΕΗ στην Καλαμπάκα έκλεισαν! Με ξαφνική απόφαση που έμαθαν στην Καλαμπάκα και για την οποία αμέσως διαμαρτυρήθηκε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης, το ταμείο που εξυπηρετεί χιλιάδες κατοίκους χωριών δεν θα λειτουργεί!
Δηλαδή, δεν τους ενδιαφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής του Δήμου, που θα πρέπει να μεταβαίνουν στα Τρίκαλα για να εξοφλήσουν τον λογαριασμό.
Δεν τους ενδιαφέρει στη διοίκηση της ΔΕΗ, η ταλαιπωρία. Αυτοί να αυξάνουν τους λογαριασμούς, αλλά καμία ενέργεια για τους κατοίκους.
Το ξέρει η κυβέρνηση; Ή δεν την ενδιαφέρει ούτε αυτή; Φυσικά θα πουν «είναι θέμα επιχείρησης». Ποιας επιχείρησης; Αυτής, την περιουσία της οποίας – δηλαδή τη δημόσια περιουσία – θα πουλήσουν; Στο εξής, οι καταναλωτές ηλεκτρικού ρεύματος θα εξοφλούν τους λογαριασμούς τους μόνο στο ταχυδρομείο, στις τράπεζες και στα εξουσιοδοτημένα σημεία, ενώ για τις συναλλαγές που αφορούν στο εμπορικό τμήμα (νέες συνδέσεις, ρυθμίσεις οφειλών) οι καταναλωτές πρέπει να απευθύνονται στο Πρακτορείο Τρικάλων της ΔΕΗ.
Δυστυχώς, έπρεπε να περάσουν οι εκλογές για να γίνει αυτή η ενέργεια. Μήπως δεν τολμούσαν να την κάνουν νωρίτερα; Είναι επιεικώς απαράδεκτο αυτό το κλείσιμο. Περιμένοντας την όποια αντίδραση από τον Δήμο Καλαμπάκας, προς το παρόν αντέδρασε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Μιχαλάκης και με σκληρή του δήλωση, καλεί τη ΔΕΗ να άρει αυτή την αδικία. Η επιστολή αναφέρει:

«Με έκπληξη ενημερωθήκαμε για το κλείσιμο του Ταμείου ΔΕΗ στην Καλαμπάκα, κάτι που έχει δημιουργήσει αναστάτωση και οργή στην τοπική κοινωνία. Ένα ταμείο που εξυπηρετούσε χιλιάδες πολίτες και επαγγελματίες έκλεισε με αποτέλεσμα όλοι οι κάτοικοι της Καλαμπάκας και των χωριών που ανήκουν στην συγκεκριμένη επαρχία να αναγκάζονται να μεταβαίνουν στις τράπεζες και να στήνονται στις ουρές για να πληρώσουν τους λογαριασμούς, ή να πρέπει να μεταβαίνουν στα Τρίκαλα στο αντίστοιχο ταμείο, διανύοντας μια απόσταση 25 χιλιομέτρων. Μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία για όλους και για ποιο λόγο.

Ενημερώνουμε τους αρμόδιους που λαμβάνουν αποφάσεις χωρίς κριτήρια και χωρίς να ρωτηθούνε οι τοπικές κοινωνίες, ότι ο Δήμος Καλαμπάκας είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος Καλλικρατικός Δήμος όλης της χώρας με 75 Δημοτικά Διαμερίσματα. Όλους αυτούς τους πολίτες τους εξωθούν πλέον στην  ταλαιπωρία, στο χάσιμο χρόνου, στο χάσιμο του μεροκάματου και με επιβάρυνση των μεταφορικών μιας και θα πρέπει να διανύουν 50 χιλιόμετρα συνολικά για να πηγαινοέρχονται από την Καλαμπάκα στα Τρίκαλα.

Το Ταμείο της ΔΕΗ στην Καλαμπάκα πρέπει να επαναλειτουργήσει άμεσα. Είναι άδικο για όλους τους πολίτες της Καλαμπάκας. Ζητούμε ως Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων να αρθεί αυτή η αδικία και να μην υποστούν αυτή την απίστευτα μεγάλη ταλαιπωρία οι κάτοικοι του συγκεκριμένου Δήμου».

Θανάσης Μιχαλάκης

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή