Ντροπή μας Reviewed by Momizat on . Εικόνες από τα Τρίκαλα. Η πρώτη, στο πεζοδρόμιο μπορστά από το ξενοδοχείο Διβάνη, σήμερα το πρωί. Σταθμευμένο το αυτοκίνητο από τις 8.30 το πρωί, μέχρι τις 10. Εικόνες από τα Τρίκαλα. Η πρώτη, στο πεζοδρόμιο μπορστά από το ξενοδοχείο Διβάνη, σήμερα το πρωί. Σταθμευμένο το αυτοκίνητο από τις 8.30 το πρωί, μέχρι τις 10. Rating: 0

Ντροπή μας

Ντροπή μας

Εικόνες από τα Τρίκαλα. Η πρώτη, στο πεζοδρόμιο μπορστά από το ξενοδοχείο Διβάνη, σήμερα το πρωί. Σταθμευμένο το αυτοκίνητο από τις 8.30 το πρωί, μέχρι τις 10. Τότε, κάτοικος δεν άντεξε να βλέπει αυτό το θέαμα και κάλεσε την Αστυνομία.

aΗ δεύτερη, στο πεζοδρόμιο μπροστά από τις παλιές φυλακές, στο παρκάκι, ακριβώς εκεί όπου γίνονται τα έργα διαμόρφωσης του χώρου. Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη την περασμένη Παρασκευή, το απόγευμα.

Δεν είναι μόνο η δημοτική αστυνομία που λείπει, διότι κάποιοι ιθύνοντες με τρομερές σκέψεις, τη διέλυσαν.

bΕίναι η συμπεριφορά μας. «Δεν βαριέσαι βρε αδελφέ», «Σιγά ρε τώρα» ή, στην καλύτερη περίπτωση, «Μισό, μισό, έχω μια δουλειά» (πιθανώς καφέ….). Εκτός, φυσικά από το ««Αντε παράτα μας ρε, όπου θέλω παρκάρω».

Και, βεβαίως, το «ναι, αλλά οι πολιτικοί που έφαγαν»… Αυτό το τελευταίο, είναι και το πιο επικίνδυνο. Διότι «έφαγαν», επειδή ακριβώς υπήρξαν συμπεριφορές ωχαδερφισμού. Και επειδή τέτοιες συμπεριφορές οδηγούν σε αύξηση «μαύρων» λογικών.

Θανάσης Μιχαλάκης

* Ευχαριστούμε τους συμπολίτες για τις φωτογραφίες τους

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή