Ντροπή τους! Σεμινάριο στα Τρίκαλα für Arbeit in Deutchland! Reviewed by Momizat on . Του Χρήστου Σταμόπουλου   Βάλθηκαν οι αθεόφοβοι να μας τα περνάν όλα για φυσιολογικά. Αφού πρώτα μας εξαθλίωσαν και έσπρωξαν με τα αλλεπάλληλα μνημόνιά του Του Χρήστου Σταμόπουλου   Βάλθηκαν οι αθεόφοβοι να μας τα περνάν όλα για φυσιολογικά. Αφού πρώτα μας εξαθλίωσαν και έσπρωξαν με τα αλλεπάλληλα μνημόνιά του Rating: 0

Ντροπή τους! Σεμινάριο στα Τρίκαλα für Arbeit in Deutchland!

Ντροπή τους! Σεμινάριο στα Τρίκαλα für Arbeit in Deutchland!

Του Χρήστου Σταμόπουλου

 

Βάλθηκαν οι αθεόφοβοι να μας τα περνάν όλα για φυσιολογικά. Αφού πρώτα μας εξαθλίωσαν και έσπρωξαν με τα αλλεπάλληλα μνημόνιά τους 2 εκατομμύρια Έλληνες στην ανεργία, τώρα φροντίζουν για το καλό μας με ταχύρρυθμα σεμινάρια απόκτησης της απαραίτητης … τεχνογνωσίας για να φύγουμε απ’ την πατρίδα και να μεταναστεύσουμε στο εξωτερικό! Κατά κύριο λόγο στη μητέρα Γερμανία. Μ’ άλλα λόγια, στα νέα σκλαβοπάζαρα της Ευρώπης!

Έτσι η –  πασίγνωστη για τα μνημονιακά της φρονήματα – Δημοτική  Αρχή του κ. Λάππα μαζί με το Υπουργείο Εργασίας της Γερμανίας οργάνωσαν πρόσφατα από κοινού στο Δημαρχείο των Τρικάλων ημερίδα για εύρεση εργασίας των Τρικαλινών νέων στη Γερμανία! Με εισηγήτρια απ’ το γερμανικό Υπουργείο Εργασίας! Δηλαδή υπάλληλο της κ. Μέρκελ και του κ. Φούχτελ, με τον οποίο ο κ. Λάππας και οι συνεργάτες του αναπτύσσουν αγαστή συνεργασία τα τελευταία χρόνια!

Στο σεμινάριο παρουσιάστηκε πρόγραμμα – χωρίς βέβαια να δίνει καμιά σίγουρη προοπτική – αναζήτησης εργασίας στη Γερμανία με τον βαρύγδουπο τίτλο «Η εργασία της ζωής μου»!!!  

  Είναι εξωφρενικό και εξόχως προκλητικό για όλους μας η Δημοτική Αρχή Τρικάλων, που έχει σπάσει όλα τα ρεκόρ υποταγής στα μνημόνια και την καταστολή, να βάζει πλάτη μ’ αυτόν τον ξεδιάντροπο τρόπο, ώστε οι Τρικαλινοί νέοι να ονειρεύονται “την εργασία της ζωής τους” στο εξωτερικό! Αδιαφορεί για ανάπτυξη και δουλειές εδώ, αλλά φροντίζει πώς να τους εκπατρίσει και να τους στείλει στα ξένα!

Το σεμινάριο, εκτός από τον βαθμό υποτέλειας και εθνικού δοσιλογισμού της Δημοτικής Αρχής Λάππα που ανέδειξε, ήταν συγχρόνως και μια φούσκα. Είναι αμφίβολο αν έπεισε ή έδωσε κάποια διέξοδο για «εργασία ή κατάρτιση», σε μερικούς έστω απ’ τους 150 σχεδόν νέους, οι περισσότεροι με πτυχία κι άλλους τίτλους, που σπρωγμένοι από την αγωνία και την ανασφάλεια της ανεργίας, κατέκλυσαν την αίθουσα του Δημαρχείου αναζητώντας σανίδα εργασίας.

Σχεδόν όλοι τους ένοιωσαν πως Σαμαράς, Μέρκελ, Φούχτελ και Λάππας παίζουν με τον πόνο τους.

 

 

 

Υπνώττουν

τα αντανακλαστικά της αριστεράς !

Αν εξαιρέσουμε τις δυνάμεις του μνημονιακού καθεστώτος (κόμματα, παράγοντες, καθεστωτικά ΜΜΕ κ.λπ.), που έχουν λόγους να στηρίζουν ή να ανέχονται τη Διδασκαλία τέτοιων Κατοχικών Μαθημάτων, εντυπωσίασε η σιωπή των υπολοίπων.

Ούτε απ’ τα κόμματα της αριστεράς ούτε απ’ τις δημοτικές παρατάξεις ούτε απ’ το Εργατικό Κέντρο και το εργατικό συνδικαλιστικό κίνημα εν γένει ούτε απ’ άλλους φορείς υπήρξαν οι αντιδράσεις που θα περίμενε κανείς για την ημερίδα εξώθησης των νέων στο εξωτερικό. Μα τόσο καθεύδουν τα αντανακλαστικά τους;

Εκτός από μια χλιαρή ανακοίνωση ρουτίνας του «Φυσάει Κόντρα», το

«ΜΕΤΩΠΟ ΛΑΟΥ» υπήρξε η μόνη κινηματική συλλογικότητα που αντέδρασε, περιορισμένα βέβαια, αλλά αναδεικνύοντας την πολιτική ουσία του ζητήματος.

  Ήρθε η ώρα ο Λαός να βγει απ’ το καβούκι του! Ένας – ένας να πυκνώσουμε τις γραμμές ενός ΠΑΛΛΑΪΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΑΓΩΝΑ! Να τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ και μετά να τους ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ! 

 

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή