Νυχτερινά βέλη μουσικής απόλαυσης Reviewed by Momizat on . Ποιος συνδυασμός είναι καλύτερος για να απολαύσει κανείς ελληνικά και ξένα τραγούδια; Πολλοί, θα απαντήσει κάποιος. Σαφώς, αλλά ο συνδυασμός κιθάρας και τσέλου, Ποιος συνδυασμός είναι καλύτερος για να απολαύσει κανείς ελληνικά και ξένα τραγούδια; Πολλοί, θα απαντήσει κάποιος. Σαφώς, αλλά ο συνδυασμός κιθάρας και τσέλου, Rating: 0

Νυχτερινά βέλη μουσικής απόλαυσης

Νυχτερινά βέλη μουσικής απόλαυσης

Ποιος συνδυασμός είναι καλύτερος για να απολαύσει κανείς ελληνικά και ξένα τραγούδια; Πολλοί, θα απαντήσει κάποιος. Σαφώς, αλλά ο συνδυασμός κιθάρας και τσέλου, είναι τουλάχιστον πρωτότυπος και σαφώς αξιόλογος. Και αυτόν απόλαυσαν, όσοι το βράδυ της περασμένης Τρίτης, 25 Μαρτίου, στο μπαρ «Πάπυρος» άκουσαν την Ελμίνα Ροδίτη με κιθάρα και φωνή και τη Λυδία Παναγιωταρέα με τσέλο, να ερμηνεύουν, εναλλακτικά ροκ τραγούδια, αγαπημένα τραγούδια του επονομαζόμενου έντεχνου και Χατζηδάκη, Μποφίλιου, Ιωαννίδη, Μπλε, Portishead, Radiohead και πολλά άλλα.  Με το λατινικό όνομα Nocte Arcus (νυχτερινά βέλη) οι δύο μουσικοί έχουν ήδη εμφαιστεί και σε άλλες εκδηλώσεις, όπως στα ξωτικά.
Το κέφι υπήρχε, η αισθαντικότητα επίσης. Και ο ενθουσιασμός από μια μαγική μουσική συνάντηση, που διανθίστηκε και από τη φιλική συμμετοχή της Gale Πέτρου των Rock and Lace.
Αναμένουμε τη συνέχεια.

Θανάσης Μιχαλάκης
DSC09651 DSC09642 DSC09643 DSC09650

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή