Ν.Δ. «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» Δείτε την αντίδραση της Ντόρας και άλλων στελεχών Reviewed by Momizat on . "Θέμα αρχηγού της παράταξης έθεσα εγώ ο ίδιος" είπε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. "Είπα ότι δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση αλλ "Θέμα αρχηγού της παράταξης έθεσα εγώ ο ίδιος" είπε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. "Είπα ότι δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση αλλ Rating: 0

Ν.Δ. «Είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα» Δείτε την αντίδραση της Ντόρας και άλλων στελεχών

samaras
“Θέμα αρχηγού της παράταξης έθεσα εγώ ο ίδιος” είπε ο Αντώνης Σαμαράς από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ. “Είπα ότι δεν είμαι παντρεμένος με τη θέση αλλά δεν θα εγκαταλείψω την κρίσιμη στιγμή που περνάει η χώρα”. Η συγκεκριμένη φράση του Προέδρου της ΝΔ προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στους βουλευτές και τα στελέχη του κόμματος, με την Ντόρα Μπακογιάννη, τον Νικήτα Κακλαμάνη και τον Γιώργο Βλάχο που παρακολουθούσαν από τη πρώτη γραμμή να μην χειροκροτούν.


Συνεχίζοντας την ομιλία του ο Πρόεδρος της ΝΔ είπε: “Απέρριψα το έκτακτο συνέδριο γιατί κανείς δεν έθεσε θέμα ηγεσίας στη κοινοβουλευτική ομάδα, αλλά το διαρρέουν στα media. Όποιος έχει μάτια βλέπει.”

“Το θέμα του αρχηγού έκλεισε” είπε ο Αντώνης Σαμαράς με τα μέλη της Πολιτικής Επιτροπής να χειροκροτούν και την Ντόρα Μπακογιάννη να σχολιάζει χαμηλόφωνα από την πρώτη σειρά, χωρίς να χειροκροτεί.

Αφήστε το σχόλιο σας