Ν. Λέρας: Ξαναδίνουμε αίγλη και ζωντάνια στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on .   Ένα από πρώτα πρόσωπα που προσέγγισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου προκειμένου να συμμετάσχει μαζί του στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν ο Νίκος Λέρας   Ένα από πρώτα πρόσωπα που προσέγγισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου προκειμένου να συμμετάσχει μαζί του στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν ο Νίκος Λέρας Rating: 0

Ν. Λέρας: Ξαναδίνουμε αίγλη και ζωντάνια στα Τρίκαλα

Ν. Λέρας: Ξαναδίνουμε αίγλη και ζωντάνια στα Τρίκαλα

 

Ένα από πρώτα πρόσωπα που προσέγγισε ο Δημήτρης Παπαστεργίου προκειμένου να συμμετάσχει μαζί του στην μάχη των αυτοδιοικητικών εκλογών ήταν ο Νίκος Λέρας. Παρά το νεαρό της ηλικίας του αποδέχθηκε αμέσως την πρόταση, αφού, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, «Η αγάπη μου για τον τόπο και η όρεξη για προσφορά» είναι οι δύο βασικοί λόγοι που τον οδήγησαν να δεχτεί την πρόταση του υποψηφίου δημάρχου κ. Παπαστεργίου.

Οι δημοτικές εκλογές του Μαΐου αποτελούν την αφετηρία για την ενασχόληση του Νίκου Λέρα με τα ζητήματα της πόλης από θεσμική πλέον θέση και, όπως υποστηρίζει, «έχουμε χρέος να δώσουμε στον τόπο μας την χαμένη του αισιοδοξία, την αίγλη και την ζωντάνια που πάντα τον χαρακτήριζε στο παρελθόν”.

Ο Νικόλας , όπως τον φωνάζουν οι φίλοι του, ασχολείται με τον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας ενώ δραστηριοποιείται και στον πρωτογενή τομέα. Καλή επιτυχία Νικόλα.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή