"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.3 C
Trikala

Ν. ΣΥΡΙΖΑ Τρικάλων: Εμείς δεσμευόμαστε

lafarm

Σχετικά άρθρα

Βρισκόμαστε σε μια τεράστια πολιτική και κοινωνική συγκυρία. Έχουμε ακριβώς τις συνθήκες που έλεγε ο Λένιν, οι κάτω δεν θέλουν και οι πάνω δεν μπορούν. Μπορεί να μην ήμαστε στο 1917 για να πάρουμε τα όπλα αλλά ήμαστε στο 2014 και οι κοινωνικοί αγώνες συνεχίζονται στον δρόμο, στους αυτοδιαχειριζόμενους  χώρους, στις καταλήψεις και σε οποιαδήποτε μορφής κινήματος! Για μας στους αγώνες και στις αντιστάσεις του σήμερα κρύβεται η κοινωνία του αύριο. Από το 2009 η κοινωνία ασφυκτιά, καταπιέζεται και αγωνιά για την επόμενη μέρα. Η ανέχεια έχει φτάσει στο απροχώρητο, η ανεργία στα ύψη και η οργή του λαού είναι έτοιμη να ξεχειλίσει και να οδηγήσει σε ανατροπή αυτής  της πολιτικής. Νεοφιλελευθερισμός και στο βάθος Χρυσή Αυγή. Η μάλλον μια πιο σοβαρή Χρυσή Αυγή όπως έσπευσαν να επιβεβαιώσουν εκπρόσωποι της Ν.Δ στα γνωστά πάνελ γιατί και το σκυλί του συστήματος θέλει επιβράβευση. Γεμίσαμε ‘’ακτιβιστές της δεξιάς με τσεκούρια, βιβλιοπώληδες της πλάκας και Ταμήλους  σε θέσεις κλειδιά. Ακόμα και σε υπουργεία.

Δεν πρέπει να μείνουμε θεατές σε αυτό που έρχεται μπροστά μας. Την κοινωνική και πολιτική αλλαγή που θα επέλθει από την κυβέρνηση της Αριστεράς. Μιας κυβέρνησης που δεν λέει την μια έτσι και την άλλη αλλιώς με βαθιά Αριστερή ιδεολογία  και ιστορία. Μια κυβέρνηση που θα παλεύει για τους κοινωνικά ευπαθείς και όχι για τα κέρδη του μεγάλου κεφαλαίου. Με διεξόδους που δείξαμε πως υπάρχουν και ας μας λένε κάποιοι σύντροφοι λαοπλάνους και ανάχωμα στην πάλη του λαϊκού και εργατικού κινήματος.   Εμείς απαντάμε πώς ήμαστε δίπλα στον εργάτη δίπλα στον εργαζόμενο στον ιδιωτικό και  δημόσιο υπάλληλο, δίπλα στον αυτοαπασχολούμενο, διπλά στον αγρότη.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ :

Επαναφορά του βασικού μισθού στα 751 ευρώ, επαναφορά συλλογικών συμβάσεων, αποκατάσταση  των εργασιακών. ΚΑΝΕΝΑ σπίτι και ΚΑΜΙΑ οικογένεια χωρίς ρεύμα, νερό και φαγητό.   Για μια κοινωνία ανθρώπινη και ελεύθερη χωρίς ταμπού και χωρίς ρατσισμό. Χωρίς φασίστες, χωρίς στρατόπεδα συγκέντρωσης και πογκρόμ κατά των μεταναστών, χωρίς φόβο για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του καθενός. Με δημόσια δωρεάν παιδεία  και δημόσια δωρεάν υγεία. Με ελεύθερη και πλουραλιστική δημόσια ενημέρωση και ραδιοφωνία. Οργανώσου μαζί μας στην Νεολαία ΣΥ.ΡΙΖ.Α  για να καταφέρουμε να κάνουμε όλα αυτά πραγματικότητα. Οργανώσου μαζί μας κατά του ρατσισμού. Οργανώσου μαζί μας στην πάλη κατά του καπιταλισμού. Οργανώσου μαζί μας για να οικοδομήσουμε τον ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ του 21ου αιώνα!!!

ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ ΣΜΙΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

ΑΚΕΘ

Δείτε επίσης