"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

24.5 C
Trikala

Ν. Τρικάλων: Πού θα γίνει διακοπή ρεύματος 30 και 31 Αυγούστου

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ειδοποιούνται οι καταναλωτές ΔΕΔΔΗΕ των παρακάτω περιοχών ότι για να εκτελεσθούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής:

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 30-08-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 13:00 στα Τρίκαλα στην περιφερειακή οδό Τρικάλων Ιωαννίνων από το ύψος του τελωνίου δεξιά έως το κολυμβητήριο, τμήμα του οικ. Αγία Τριάδα, οδός Μπαλκούρας, Κρηνίτσας, τμήμα οδού ζηλευτής. (Γαλάνης πλαστικά, χοιροστάσιο Λίππας, Βάκης Λουκούμια).

 

  1. Από ώρα 09:00 – 13:00 δεξιά της εθνικής οδού Τρικάλων Λαρίσης από το ύψος του εκκοκκιστηρίου Μάρκου και το εκκοκκιστήριο έως και πριν το χωριό Ζάρκο, το χωριό Κεραμίδι, τα αρδευτικά, Φ/Β, βιοτεχνίες, βιομηχανίες, βουστάσια, χοιροστάσια.

Ολιγόλεπτη διακοπή από ώρα 09:00 – 09:10 και 12:50 – 13:00 στο χωριό Κλοκοτός.

 

ΠΕΜΠΤΗ 31-8-2023

  1. Από ώρα 08:00 – 15:00 το χωριό Ζάρκο το χωριό, τα αρδευτικά, Φ/Β, βουστάσια, βιοτεχνίες της παραπάνω περιοχής. (Κατσαράκος, Εξοχικό ταβέρνα, Ι. Μ. Ιωάννη του Θεολόγου

 

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα, το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο  λήξης της διακοπής που αναφέρεται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι ηλεκτρικές εγκαταστάσεις και τα δίκτυα του ΔΕΔΔΗΕ θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι, για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα και αν βρίσκονται καταγής, γιατί υπάρχει κίνδυνος ατυχήματος. Επίσης όσοι έχουν ηλεκτρικούς κινητήρες πρέπει μετά τη διακοπή να τους ελέγξουν αν περιστρέφονται όπως πριν.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΕΔΔΗΕ ΠΕΡ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης