Ν. Τσιλιμίγκας: Διακύβευμα των εκλογών, η ανάπτυξη της Θεσσαλίας Reviewed by Momizat on . «Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι εκλογές του Μαΐου δεν θα αναδείξουν απλά έναν Περιφερειάρχη ή μια παράταξη. Το ουσιαστικό διακύβευμα των εκλ «Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι εκλογές του Μαΐου δεν θα αναδείξουν απλά έναν Περιφερειάρχη ή μια παράταξη. Το ουσιαστικό διακύβευμα των εκλ Rating: 0

Ν. Τσιλιμίγκας: Διακύβευμα των εκλογών, η ανάπτυξη της Θεσσαλίας

Ν. Τσιλιμίγκας: Διακύβευμα των εκλογών, η ανάπτυξη της Θεσσαλίας

«Βρισκόμαστε μπροστά σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι. Οι εκλογές του Μαΐου δεν θα αναδείξουν απλά έναν Περιφερειάρχη ή μια παράταξη. Το ουσιαστικό διακύβευμα των εκλογών είναι αυτό καθ’ αυτό το αναπτυξιακό παρόν και μέλλον της Θεσσαλίας» τόνισε χθες βράδυ ο υποψήφιος περιφερειάρχης Θεσσαλίας και καθηγητής Θωρακοχειρουργικής της Ιατρικής Λάρισας Νίκος Τσιλιμίγκας, εγκαινιάζοντας και επισήμως την προεκλογική εκστρατεία της παράταξης «Θεσσαλών Συμπολιτεία», της οποίας ηγείται.

Η πρώτη εκδήλωση της παράταξης, έγινε το βράδυ στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» παρουσία εκατοντάδων Λαρισαίων, με τον κ. Τσιλιμίγκα να αποσαφηνίζει εξ αρχής πως «με βάση τη δική μας στρατηγική, η  αιρετή Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Θεσσαλίας δεν θα είναι ούτε προέκταση κομματικού φορέα, ούτε  επαίτης του κράτους. Θα έχει το δικό της αυτόνομο θεσμικό ρόλο, θα λειτουργεί ως έκφραση της τοπικής κοινωνικής δυναμικής η οποία μπορεί και πρέπει να διεκδικεί, να προτείνει, να κατακτά και να δημιουργεί».

Νωρίτερα η επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Θεσσαλών Δύναμη» κα Λίτσα Λιακούλη σε χαιρετισμό της έκανε απολογισμό της παράταξης και έδωσε το στίγμα της νέας κίνησης ενώ χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Κώστας Τσαντίλης επικαλούμενος τον Αντόνιο Γκράμσι και τη ρήση του ότι το παλιό δεν έχει ηττηθεί και το καινούργιο κάνει προσπάθειες να αναδειχθεί στην εποχή της κρίσης έδωσε το στίγμα της αναζήτησης του προσώπου που θα μπορούσε να εκφράσει πιο αποτελεσματικά αυτή την για το καινούργιο.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή