Ν. Φίλης: Μετά τις 14.00 θα κάνουν μάθημα στα σχολεία τα προσφυγόπουλα Reviewed by Momizat on .   «Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα μετά τις 14.00 στα σχολεία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ενώ στηλίτευσε τις αντιδράσεις που υπ   «Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα μετά τις 14.00 στα σχολεία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ενώ στηλίτευσε τις αντιδράσεις που υπ Rating: 0

Ν. Φίλης: Μετά τις 14.00 θα κάνουν μάθημα στα σχολεία τα προσφυγόπουλα

Ν. Φίλης: Μετά τις 14.00 θα κάνουν μάθημα στα σχολεία τα προσφυγόπουλα

 

«Όλα τα προσφυγόπουλα θα κάνουν μάθημα μετά τις 14.00 στα σχολεία» δήλωσε στην ΕΡΤ ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, ενώ στηλίτευσε τις αντιδράσεις που υπάρχουν σε περιοχές όπως το Ωραιόκαστρο.

«Δεν συζητεί η Πολιτεία ζητήματα δικαιωμάτων, ούτε υπάρχουν στην Ελλάδα εσωτερικά σύνορα» επισήμανε.

Για το μάθημα των Θρησκευτικών ανέφερε πως η συζήτηση έχει εξαντληθεί και παρέπεμψε στη δήλωσή του στη Βουλή σημειώνοντας ότι την ευθύνη την έχει το υπουργείο Παιδείας. Διευκρίνισε ακόμη ότι συζήτηση για βελτιώσεις στον τρόπο διδασκαλίας θα γίνει μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς.

Με αφορμή τέλος την πανελλήνια ημέρα σχολικού αθλητισμού, ο κ. Φίλης ανέφερε ότι θα ενισχυθούν τα προγράμματα σχολικού αθλητισμού και οι δραστηριότητες αγωγής υγείας, επισημαίνοντας ότι το υπουργείο δίνει προτεραιότητα στη γυμναστική.

Σχόλια (1)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή