"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Ξάνθος Νάτσινας : Απoπροσανατολισμός των προβλημάτων στο δήμο Φαρκαδόνας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την ενεργοποίηση των δημοτών να έχουμε το νου μας. Οι υποψήφιοι δήμαρχοι είναι η μία πλευρά σε κοινή κατεύθυνση της αντιλαϊκής δημοτικής αρχής του δήμου Φαρκαδονας με πρωτοφανή προπαγάνδα,όπως βάλε πλάτη,στήριξε μας,όλοι μαζί μπορούμε,κλπ χωρίς κουβέντα για την ταμπακιέρα των προβλημάτων,για να πιάνουν στο φιλότιμο με κάθε τρόπο μέσα από της μνημoνιακές πολιτικές του δήμου.

Οι παγίδες είναι πολλές και πονηρές οι μέρες. Κάλπικοι οι υποψήφιοι τουλάχιστον μέχρι τώρα.

Ως αντιπαράθεση ανάμεσα σε «προοδευτικές δυνάμεις»και από την άλλη «νεοφιλελεύθερους»ή ακροδεξιούς,με επίκεντρο την καρέκλα-εξουσία μικροαστικών αντιλήψεων.

Όσο για τά προβλήματα του δήμου καρφί δεν τους καίγεται.

Όταν γίνονται αδιάκοπες και οριζόντιες διακοπές του κοινωνικού αγαθού που λέγεται νερό,και έγινε βραχνάς για πολλούς δημότες.

Όταν τα φουσκωμένα τιμολόγια της ΔΕΥΑΦ,μαζί με τα δημοτικά τέλη αντίστοιχα φτάνουν έως 50%με τα πάγια,που παραπέμπουν σε λειτουργία με ιδιωτικό οικονομικά κριτήρια και αδιαφανείς τρόπους λειτουργίας τόσο της ΔΕΥΑΦ,όσο και του δήμου.

Αυτές οι αυξήσεις παραπέμπουν σε χλιδάτες πόλεις που είναι στην πλειοψηφία εύποροι,όταν η Αθήνα έχει 2,76€πάγιο στο νερό και εμείς στην φτωχή αγροτική περιοχή έχουμε πάγιο 10€,τη μας περνάει ο κύριος Μεριβάκης για αμερικανάκια;

Όταν δεν ανταποκρίνεται στα διαχρονικά προβλήματα με μια σειρά παραστάσεις διαμαρτυρίας σωματείων και φορέων με υπομνήματα και μια σειρά αιτημάτων,όπως μεταφορά αμαξοστασίου,κοινωνικό τιμολόγιο,προμήθειες με ίσα μεταχείριση,έργα υποδομής και παραγωγικά,όχι όπως τα φράγματα Αχλαδοχωρίου πού τα πήρε μια νύχτα το νερό,με πλημμύρες σε χωριά και επιχειρήσεις,και εξακολουθούν να κάνουν έργα βιτρίνας,για ψήφους.

Οταν δεν πήραν καμία απόφαση για αιτήσεις σωματείων,όταν ο διάλογος δεν υπάρχει και δεν αφουγκράζονται τα προβλήματα των δημοτών με αλαζονικό τρόπο,όπως είναι στην επικαιρότητα οι πλειστηριασμοί των τοκογλύφων και κορακιών,που θέλουν να αρπάξουν το βιος των δημοτών ταυτισμένοι με τους δανειστές-τραπεζίτες-τοκογλύφους,των μνημονιακων πολιτικών.

Οταν δεν πήρε ποτέ κάποια πρωτοβουλία για το αγροτικό ζήτημα.Το λαϊκό κίνημα αργά ή γρήγορα θα γίνει πιο μαζικό, πιο μαχητικό έτοιμο για κάθε μορφή αγώνα,μαζί με την εργατιά,την αγροτιά,τα μπλόκα,τους μικρούς ΕΒΕ,και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

Να λοιπόν πόσο κάλπικοι είναι οι υποψήφιοι που υπηρετούν και εφαρμόζουν υπερασπίζοντας την βάρβαρη και αντιλαϊκή πολιτική μέσα από το δήμο Φαρκαδονας, αλλά όχι μόνο σε ότι αφορά το δήμο μας,και στους σχεδιασμούς ΕΕ,ΝΑΤΟ,και στην διαχείριση των συνεπειών τους.

Έχεις ευθύνη ως δημότης,επέλεξες έναν δήμαρχο που σου υποσχέθηκε να κάνει το δήμο Παρίσι,έναν δήμαρχο του σκληρού καπιταλιστικού συστήματος.

Όταν υπάρχουν παραδείγματα όπως ο Κώστας Πελετίδης δήμαρχος Πάτρας,με μεγάλες ανατροπές,και αλλαγές προς όφελος των πολλών.

Ο αγώνας συνεχίζεται.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης