Ξένιος Ζευς : πλανώνται πλάνην οικτράν. Reviewed by Momizat on . Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου επαγγελματιών ορεινού όγκου νομού Τρικάλων Ξένιος Ζευς. Οποιοδήποτε δελτίο τύπου, οποιαδήποτε ανάρτηση, είτε στα social media είτε Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου επαγγελματιών ορεινού όγκου νομού Τρικάλων Ξένιος Ζευς. Οποιοδήποτε δελτίο τύπου, οποιαδήποτε ανάρτηση, είτε στα social media είτε Rating: 0

Ξένιος Ζευς : πλανώνται πλάνην οικτράν.

Ξένιος Ζευς : πλανώνται πλάνην οικτράν.

Εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου επαγγελματιών ορεινού όγκου νομού Τρικάλων Ξένιος Ζευς.
Οποιοδήποτε δελτίο τύπου, οποιαδήποτε ανάρτηση, είτε στα social media είτε στον ηλεκτρονικό ή έντυπο τύπο δεν αποτελεί προσωπική άποψη κανενός μεμονωμένου προσώπου, μέλους του πενταμελούς ή μέλους του συλλόγου. 
Όλες οι ανακοινώσεις και όλα τα δελτία τύπου αναρτώνται έπειτα από συνέλευση του δ.σ. η από γενική συνέλευση και εκφράζουν απόλυτα και με πλειοψηφία 5 στα 5 τα μέλη του δ.σ.
Εάν οποιοδήποτε μέλος του συλλόγου έχει διαφορετική γνώμη και η απόφαση δεν είναι κοινή αυτό θα αναφέρεται πάντα.
Ο σύλλογος επαγγελματιών ορεινού όγκου νομού Τρικάλων Ξένιος Ζευς έπειτα από πολλά χρόνια σχετικής απραξίας στις εκλογές του Αυγούστου του 2015 έκανε μία επανεκκίνηση λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που όλοι οι επαγγελματίες του ορεινού όγκου ζούσαμε και η διοίκηση του πέρασε στα χέρια νέων ανθρώπων οι οποίοι δεν προέρχονται από διαφορετικούς συνδυασμούς αλλά συστήνουν μια συμπαγή ομάδα χωρίς κομματικό υπόβαθρο και χωρίς πολιτικές βλέψεις της οποίας οι απόψεις ταυτίζονται απόλυτα.
Οποιοσδήποτε προσπαθεί να εμπλέξει οποιοδήποτε μέλος του συλλόγου με πολιτικές σκοπιμότητες και πίσω από κοινοποιήσεις και αναρτήσεις ψάχνει να βρει κομματικό δάκτυλο τότε πλανάται πλάνην οικτράν.
Τέλος επαναλαμβάνουμε για ακόμη μία φορά για όποιον δεν κατάλαβε ( είτε πρόκειται για δημοσιογράφο είτε για πολιτικό είτε για οποιοδήποτε απλό φυσικό πρόσωπο) ότι οι ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του συλλόγου εκφράζουν απόλυτα τις απόψεις του δ.σ.
Το πενταμελές του συλλόγου Ξένιος Ζευς.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή