Ξένοι στην ίδια πόλη, τα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Κουβέλης – Βενιζέλος στηρίζουν τους ίδιους υποψήφιους, αλλά…. «δεν μιλιούνται»!     Παρότι δεν θα συμπέσουν, οι Φ. Κουβέλης και Β. Βενιζέλος θα είναι Κουβέλης – Βενιζέλος στηρίζουν τους ίδιους υποψήφιους, αλλά…. «δεν μιλιούνται»!     Παρότι δεν θα συμπέσουν, οι Φ. Κουβέλης και Β. Βενιζέλος θα είναι Rating: 0

Ξένοι στην ίδια πόλη, τα Τρίκαλα

Ξένοι στην ίδια πόλη, τα Τρίκαλα

Κουβέλης – Βενιζέλος στηρίζουν τους ίδιους υποψήφιους, αλλά…. «δεν μιλιούνται»!

 

 

Παρότι δεν θα συμπέσουν, οι Φ. Κουβέλης και Β. Βενιζέλος θα είναι τόσο κοντά, όσο μακριά βρίσκονται στην πολιτική καθημερινότητα. Στα Τρίκαλα θα συμβεί ένα ακόμη πολιτικό παράδοξο, αναφορικα΄με την κεντροαριστερά εν γένει. Οι δύο αρχηγοί της ΔΗΜΑΡ και του ΠΑΣΟΚ θα έλθουν για να στηρίξουν τον κοινό τους υποψήφιο στην Περιφέρεια (και τον κοινό τους υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων). Επίσης, και οι δύο στηρίζουν τον νυν και εκ νέου υποψήφιοι Δήμαρο Τρικκαίων. Αλλά… μεταξύ τους, «δεν μιλιούνται»! Λίγο ο Γ. Παπανδρέου και το βιβλίο της Μαρ. Κοππά, λίγο η δήλωση Βενιζέλου για παρασιτική τακτική της ΔΗΜΑΡ, λίγο η ασυμφωνία περίπου δύο ετών στο ποιος θα έχει το πάνω χέρι στα της κεντροαριστεράς, λίγο τα όσα συνέβησαν με την κυβέρνηση, έχουν οδηγήσει τις σχέσεις του σε σημείο κάτω από το μηδέν. Ετσι, ο μεν πρώτος θα βρίσκεται εδώ αύριο Τετάρτη, ο δε δεύτερος, τρεις ημέρες μετά.

 

Το πρόγραμμα Κουβέλη

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΜΑΪΟΥ

7.30΄μμ  συνάντηση στο Δημαρχείο με τον Δήμαρχο Τρικάλων κ. Χρήστο Λάππα

8.30΄μμ χαιρετισμό και συζήτηση στη συνεστίαση μελών και φίλων που διοργανώνει η Ν.Ε Τρικάλων της ΔΗΜ.ΑΡ στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιο»

ΠΕΜΠΤΗ 8 ΜΑΪΟΥ

–  9.30΄πμ συνάντηση στο ξενοδοχείο «Διβάνη» με τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη κ. Μάκη Ιακωβάκη

Το πρόγραμμα Βενιζέλου

Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη, αλλά θα συνοδεύεται από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης, προφανώς για να αναφερθεί σε κάποιο πρόγραμμα.

Σίγουρα θα δει τους Χρ. Λάππα και Μ. ιακωβάκη, άγνωστο αν συναντηθεί τελικώς με το ΔΣ στο Επιμελητήριο. Αύριο θα γνωρίζουμε περισσότερα.

Θανάσης Μιχαλάκης

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή