"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.3 C
Trikala

Ξέρουν οι Γερμανοί και οι άλλοι “κουστουμάτοι”….

lafarm

Σχετικά άρθρα

kourso

Ξέρουν αυτοί. Ξέρουν πως αν ο “Μικρός” επιστρέψει από τις Βρυξέλλες χωρίς συμφωνία το εγχώριο πολιτικό σύστημα και μια μεγάλη μερίδα Ελλήνων (;) θα τον σταυρώσουν σαν τον Χριστό.

Όπως επίσης ξέρουν πως η συμφωνία που θα κουβαλήσει θα μοιάζει με βαρύ σταυρό. Έγραψα-“εδώ”-το ίδιο βράδυ της αναγγελίας του δημοψηφίσματος πως από απόψε μπαίνουμε σε τροχιά εκτροπής και κάπου εδώ ξεκινά για τον Σύριζα η αντίστροφη μέτρηση. Μετά και την προχθεσινή ολομέλεια της Βουλής επιβεβαιώνεται και με τρόπο τυπικό το σημείο καμπής στο οποίο εισήλθε το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα.

Η πλειονότητα των Ελλήνων παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα όλα όσα τα τελευταία εικοσιτετράωρα διαδραματίζονται. Η πλειονότητα των Ελλήνων διερωτάται: Μετά τον Τσίπρα τι; Πάλι πίσω στα πρόσωπα που είδαμε και πάθαμε να τα στείλουμε σπίτι;

Η πλειονότητα των Ελλήνων φρικάρει σε μια επιστροφή…Αρνείται να επιστρέψει σε αυτά που “μάτωσε” να γκρεμίσει, και να φέρει στην εξουσία μια αριστερή κυβέρνηση, έστω και “κουτσή”.

Η πλειονότητα των Ελλήνων ΔΕΝ θέλει κάτι τέτοιο. Όμως τι είναι αυτό που θέλει την ώρα μάλιστα που η χώρα κρέμεται στην άβυσσο από ένα κλαράκι; Δεν μπορώ να ξέρω. Του ζητήθηκε να κάνει το “θαύμα του” με το δημοψήφισμα και το έκανε ! Ωστόσο, φοβάμαι πως δυο θαύματα μέσα σε λίγες ημέρες δεν χωράνε.
Ή μήπως όχι ;

Kourso

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης