Ξέσπασε σε κλάματα η Παναγιώτα Δριτσέλη -Πώς θα σηκώσω αυτό το ηθικό βάρος; Reviewed by Momizat on . Υπό το βάρος των στιγμών, και σε μια άκρως φορτισμένη ατμόσφαιρα στην ελληνική Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη φαίνεται να μην άντεξε και λύγισ Υπό το βάρος των στιγμών, και σε μια άκρως φορτισμένη ατμόσφαιρα στην ελληνική Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη φαίνεται να μην άντεξε και λύγισ Rating: 0

Ξέσπασε σε κλάματα η Παναγιώτα Δριτσέλη -Πώς θα σηκώσω αυτό το ηθικό βάρος;

dritseli

Υπό το βάρος των στιγμών, και σε μια άκρως φορτισμένη ατμόσφαιρα στην ελληνική Βουλή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτα Δριτσέλη φαίνεται να μην άντεξε και λύγισε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 33χρονη βουλευτής ξέσπασε σε κλάματα έξω από την αίθουσα που συνεδριάζει η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ και με αναφιλητά έλεγε:

«Πώς θα σηκώσω εγώ αυτό το ηθικό βάρος;»…

iefimerida.gr

Σχόλια (3)

 • Αριστοτέλης Παπαδόπουλος

  “Με πόνο ψυχής θα ψηφίσω την συμφωνία αν και είναι κάκιστη γιατί δεν υπήρξε ουσιαστική διαπραγμάτευση με αντιπροτάσεις της ελληνικής πλευράς»…τάδε έφη Ντόρα Μπακογιάννη τον Φλεβάρη του 2012 στην ψηφοφορία για το 2ο μνημόνιο.. … . ..Δεν πρωτοτυπησε η κυρία Δριτσέλη .. . μάλλον αντέγραψε μια άκρως “μνημονιακη” και φιλελευθερη πολιτικό ..

  Απάντηση
 • Kostis

  Μια ζωή υστερίες αυτό το κορίτσι. Δεν είχε αφήσει βουλευτή για βουλευτή που να μην τον τραμπουκίζει όταν είχαμε παλιότερες ψηφοφορίες, τι προδότες, τι θα τα πούμε στις πλατείες..
  Έγινε χωρίς προσπάθεια βουλευτής και νόμιζε ότι είναι όλα πάρκο και αντιπολίτευση.
  Ιδού λοιπόν η ώρα της ενηλικίωσης. Αντε να ξεχωρίζει σιγά – σιγά η ήρα από το στάρι.

  Απάντηση
 • Αγγελική Mαλέκα

  kostis, τις βόλτες με τα super ουαουα αυτοκίνητα για εμάς που δεν την ξέραμε, που φταίξαμε, που για να κάνουμε μια βόλτα πέρναμε προφυλάξεις.Α τα φτιαχτά χαρισμένα Sms εκεί πιά είπαμε μας τα πήρανε όλα.Ας είναι καλά και ας μην κλαίει όλα περνάνε.

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή