"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

12.5 C
Trikala

Ξανά ο Μαγκούφης, πήγε στο ΚΙΔΗΣΟ!!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Τον είχαμε χάσει για μερικά χρόνια, καθώς, αφού δεν βρέθηκε στη Βουλή μετά τα στραπάτσα του ΠΑΣΟΚ και τα μνημόνια, βρέθηκε στο εξωτερικό. Φήμες έλεγαν ότι άνοιξε…. εστιατόριο, αλλά μάλλον επρόκειτο για το γνωστό τρολάρισμα..
magΧθες, όταν ανακοινώθηκε η ίδρυση του νέου κόμματος του Γ. Παπανδρέου, ο Χρήστος Μαγκούφης επανεμφανίστηκε. Όχι μόνο ήταν στον κατάλογο των παρόντων που διέρρευσε σε πολλά μέσα ενημέρωσης (προφανώς από το ίδιο το νέο κόμμα), αλλά κυκλοφορεί και φωτογραφία όπου έχει υπογράψει τέταρτος κατά σειρά τη διακήρυξη! Προφανώς θέλει να επανέλθει στα πολιτικά πράγματα, έχοντας ψηφίσει το μνημόνιο, κάτι που οδήγησε στο γνωστό επεισόδιο με τη γροθιά στην παρέλαση της εθνική επετείου της 25ης Μαρτίου του 2011. Επίσης, υπάρχει και το ανοιχτό ζήτημα με τη δίκη για τη χειροδικία – όπως ισχυρίζεται η παθούσα – σε μέλος του Κινήματος δεν Πλρηώνω, στα διόδια του Μώλου.Στα ονόματα που παραβρέθηκαν περιλαμβάνονται άνθρωποι που ψήφισαν τα μνημόνια και μας κυβέρνησαν επί χρόνια. Τώρα προφανώς θέλουν να ξανακυβερνήσουν. Για να κάνουν τι; Διαβάστε λοιπόν:
Εντύπωση έκανε η παρουσία στην ομιλία του Γ. Παπανδρέου στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138) όπου έγινε η επίσημη παρουσίαση του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών», του Χρήστου Αηδόνη, βουλευτής Δράμας, που είχε εκλεγεί με το ΠΑΣΟΚ και είχε ψηφίσει “ναι” για Σταύρο Δήμα. Άλλοι παρόντες, Δημήτρης Ρέππας, Φίλιππος Σαχινίδης, Θάνος Μωραΐτης, Νίκος Σηφουνάκης, Χρήστος Αηδόνης, Συμεών Κεδίκογλου, Μιχάλης Καρχιμάκης, Γιώργος Πεταλωτής, Σωκρατής Ξυνίδης, Γιάννης Πανάρετος, Άγγελος Τόλκας, Έλσα Παπαδημητρίου, Αφροδίτη Παπαθανάση, Νίκος Αθανασάκης, Γιάννης Διαμαντίδης, Παύλος Γερουλάνος,Γρηγόρης Νιώτης, Μαρία Καρακλιούμη,Πέτρος Λάμπρου, Ροδούλα Ζήση, Ανδρέας Φούρας, Δημήτρης Δρούτσας, Παναγιώτης Κρητικός, Χρήστος Μαγκούφης, Θανάσης Παπαγεωργίου, Νίκος Τσώνης, Αγγέλα Κοκόλα, Μανώλης Στρατάκης, Απόστολος Κατσιφάρας, Σταύρος Αρναουτάκης, Γιώργος Ανωμερίτης, Φίλιππος Πετσάλνικος, Άντα Παπανδρέου, Νίκος Παπανδρέου, Αντρίκος Παπανδρέου, Μαριλένα Κοππά,, Ελισσάβετ Παπαζώη, Ρεγγίνα Βάρτζελη, Γιώργος Ελενόπουλος, Δημήτρης Δρούτσας, Άγγελος Τόλκας. Ο Άγγελος Τόλκας θα είναι υποψήφιος στην Ημαθία, Κώστας Τριαντάφυλλος στη Χίο, Φραγκίσκος Παρασύρης και ο Συμεών Κεδίκογλου στην Εύβοια, Φίλιππος Σαχινίδης στη Λάρισα, Μιχάλης Καρχιμάκης. Μέχρι τις 7 Ιανουαρίου αναμένεται να έχουν ολοκληρωθεί τα ονόματα, ώστε στις 9 Ιανουαρίου να ανακοινωθούν Η συγκρότηση του νέου Κινήματος θα ολοκληρωθεί με ανοιχτό, συμμετοχικό Συνέδριο – που θα προσδιοριστεί μετά τις εκλογές και θα αποφασιστούν τα πάντα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης