Ξανά στα δικαστήρια συμβασιούχου – Δ. Τρικκαίων Reviewed by Momizat on . Στα δικαστήρια βρέθηκαν για μια ακόμη φορά σήμερα, πρώην συμβασιούχοι και ο Δήμος Τρικκαίων. Συγκεκριμένα σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής πρώην Στα δικαστήρια βρέθηκαν για μια ακόμη φορά σήμερα, πρώην συμβασιούχοι και ο Δήμος Τρικκαίων. Συγκεκριμένα σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής πρώην Rating: 0

Ξανά στα δικαστήρια συμβασιούχου – Δ. Τρικκαίων

Ξανά στα δικαστήρια συμβασιούχου – Δ. Τρικκαίων

Στα δικαστήρια βρέθηκαν για μια ακόμη φορά σήμερα, πρώην συμβασιούχοι και ο Δήμος Τρικκαίων.

Συγκεκριμένα σήμερα πραγματοποιήθηκε η εκδίκαση της προσφυγής πρώην εργαζομένων στο Δήμο Τρικκαίων, κατά της ΔΕΚΟΜΕΤ και της ΔΕΚΑ Τρικάλων, διεκδικώντας την καταβολή των δεδουλευμένων. Οι πρώην συμβασιούχοι, παρά τις κατά καιρούς υποσχέσεις των αρμοδίων, εξακολουθούν να παραμένουν απλήρωτοι.

Η σχέση εργασίας που είχαν με τους παραπάνω φορείς έληξε τον Δεκέμβριο του 2010, ενώ, όπως ανέφεραν πρώην συμβασιούχοι, δεν υπάρχει εμπιστοσύνη προς την Δημοτική Αρχή και γι’ αυτό προσέφυγαν στη διακιοσύνη.

Μάλιστα μερικοί εξ αυτών απειλούν ότι θα στραφούν και ποινικά κατά της Δημοτικής Αρχής, διότι – όπως υποστηρίζουν – τους ζητήθηκε πριν από μερικούς μήνες να υπογράψουν υπεύθυνη δήλωση ότι παραιτούνται από τους νόμιμους τόκους, προκειμένου να πληρωθούν , και μερικοί υπέγραψαν την υπεύθυνη δήλωση ενώ εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι.

Δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την απόφαση της δικαιοσύνης.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή