Ξανά υποψήφιος ο Τζανακούλης, προς νεοδημοκρατικό “εμφύλιο” στη Λάρισα Reviewed by Momizat on . Την οριστική του απόφαση να διεκδικήσει την επανεκλογή του στο δημαρχιακό αξίωμα, ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο κ. Κώστας Τζανακούλης, μιλώντας σε στελέχη της παρα Την οριστική του απόφαση να διεκδικήσει την επανεκλογή του στο δημαρχιακό αξίωμα, ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο κ. Κώστας Τζανακούλης, μιλώντας σε στελέχη της παρα Rating: 0

Ξανά υποψήφιος ο Τζανακούλης, προς νεοδημοκρατικό “εμφύλιο” στη Λάρισα

Ξανά υποψήφιος ο Τζανακούλης, προς νεοδημοκρατικό “εμφύλιο” στη Λάρισα

Την οριστική του απόφαση να διεκδικήσει την επανεκλογή του στο δημαρχιακό αξίωμα, ανακοίνωσε χθες το βράδυ ο κ. Κώστας Τζανακούλης, μιλώντας σε στελέχη της παραταξής του στο ξενοδοχείο «Imperial»

Ανοικτός στο ενδεχόμενο να τεθεί άλλο πρόσωπο επικεφαλής της παράταξης «Λάρισα – Πόλη του Αύριο», εμφανίστηκε σύμφωνα με πληροφορίες ο δήμαρχος Λαρισαίων Κ. Τζανακούλης στη κλειστή σύσκεψη στελεχών της παράταξης του.

Στη σύσκεψη ο κ. Τζανακούλης, φέρεται να δήλωσε πως αρχικώς είχε άλλα πράγματα στο μυαλό του για τον ίδιο και την οικογένειά του, ωστόσο τόνισε πως όπως διαμορφώθηκαν οι εξελίξεις η παράταξη πρέπει να παραμείνει ενιαία στις εκλογές.

«Θα κατεβούμε και θα οδηγήσω την παράταξη σε νέα νίκη», φέρεται να δήλωσε ο κ. Τζανακούλης ενώ άφησε δε να εννοηθεί πως όντως θα τον ενδιάφερε μια πιθανή υποψηφιότητα ευρωβουλευτή, εάν είχε διαμορφωθεί ένα διαφορετικό πλαίσιο διεξαγωγής του.

karalariotou-rena Αυτό σημαίνει ότι, με την αντιπεριφερειάρχη κα. Καραλαριώτου ήδη να αποστέλνει από το γραφείο της κείμενα με την ένδειδη “υποψήφια Δήμαρχος” (κάτι που ήδη έχει εγείρει αντιδράσεις στη γειτονική πόλη, αφού ουσιαστικά χρησιμοποιεί έναν θεσμό για προεκλογιή εκστρατεία για άλλον θεσμό), το παιχνίδι αλλάζει.

Οι δυο τους, αν τελικώς κατέλθουν ως υποψήφιοι, θα βρεθούν αντιμέτωποι με την ίδια “πηγή” ψηφοφόρων, δηλαδή, κυρίως αυτούς της ΝΔ. Φυσικά, ούτε ο ένας, ούτε η άλλη, είχαν ως ψηφοφόρους μόνο από τους “γαλάζιους”.  Αλλά σε επίπεδο στελεχών, είναι σίγουρο ότι θα δοθεί μάχη, ενώ αλλάζουν και τα δεδομένα για την Περιφέρεια Θεσσαλίας, καθώς ο κ. Αγοραστός θα πρέπει να βρει ισάξιο της κας Καραλαριώτου αντικαταστάτη. Κάτι που σίγουρα θα παίξει τον ρόλο του υπέρ της κας Διώτη.
diamantosΤαυτοχρόνως, ο Ντίνος Διαμάντος, πρόεδρος του ΤΕΕ Κ&Δ Θεσσαλίας, οριστικοποίησε την απόφασή του να ατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος, αντλώντας επίσης από τη ΝΔ. Την Κυριακή, η Δημοτική Κίνηση «Νέα Λάρισα», της οποίας ηγείται, πραγματοποίησε εκλογές, με τις οποίες δόθηκε το “χρίσμα” στον κ. Διαμάντο, να κατέλθει ως υποψήφιος Δήμαρχος. Ολα, λοιπόν, στη Λάρισα, δείχνουν ότι ο κ. Καλογιάννης θα έχει εύκολο πρώτο γύρο, αλλά η ουσία θα είναι ο δεύτερος…

Θανάσης Μιχαλάκης (με πληροφορίες από larissanet.gr)

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή