Ξαφνικός θάνατος τρικαλινού στη Γερμανία Reviewed by Momizat on .   Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Τρικαλινό Βασίλη Σακελλαρίου του Ευαγγέλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 36 ετών ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και   Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Τρικαλινό Βασίλη Σακελλαρίου του Ευαγγέλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 36 ετών ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και Rating: 0

Ξαφνικός θάνατος τρικαλινού στη Γερμανία

Ξαφνικός θάνατος τρικαλινού στη Γερμανία

 

Άσχημο παιχνίδι έπαιξε η μοίρα στον Τρικαλινό Βασίλη Σακελλαρίου του Ευαγγέλου, ο οποίος έφυγε από την ζωή σε ηλικία 36 ετών ανήμερα της Πρωτοχρονιάς και της ονομαστικής του εορτής στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του oichalianews.gr ο Βασίλης βρισκόταν στην οικία του όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και κατέρρευσε.

Παρά τις όποιες προσπάθειες, τόσο των οικείων του όσο και της ανάνηψης που δέχθηκε από ομάδα ιατρών του Ερυθρού Σταυρού, δεν κατέστη δυνατή η επαναφορά του εν ζωή με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγω για ανακοπή καρδιάς.

Ο Βασίλης ήταν ιδιαίτερα γνωστός στον Ελληνισμό του Ντίσελντορφ καθώς διέμενε μόνιμα εκεί για περίπου 25 χρόνια και εργαζόταν κυρίως σε εστιατόρια και μπαρ.

Αφήνει πίσω του τους γονείς Ευάγγελο και Παρασκευή και τα αδέρφια του Μάκη και Μαρία.

 

Αφήστε το σχόλιο σας