Ξεθεμελίωσαν… σπίτι ψάχνοντας λίρες Reviewed by Momizat on . Εμβρόντητοι έμειναν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στον Καλοκαιρινό παραθεριστικό οικισμό Κορομηλιάς Καλαμπάκας , όταν ειδοποιήθηκαν να πάνε στο χωριό για να δουν τ Εμβρόντητοι έμειναν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στον Καλοκαιρινό παραθεριστικό οικισμό Κορομηλιάς Καλαμπάκας , όταν ειδοποιήθηκαν να πάνε στο χωριό για να δουν τ Rating: 0

Ξεθεμελίωσαν… σπίτι ψάχνοντας λίρες

00

Εμβρόντητοι έμειναν οι ιδιοκτήτες ενός σπιτιού στον Καλοκαιρινό παραθεριστικό οικισμό Κορομηλιάς Καλαμπάκας , όταν ειδοποιήθηκαν να πάνε στο χωριό για να δουν τι είχαν κάνει χρυσοθήρες στο κτίσμα , προφανώς ψάχνοντας για θησαυρό.

Οι επίδοξοι χρυσοθήρες έσκαψαν τρείς μεγάλους λάκκους και ξέθαψαν ακόμη και τα θεμέλια του σπιτιού σε πολλά σημεία , θεωρώντας ότι θα έβρισκαν κάτι.

000

Το σπίτι έχει υποστεί ζημιές και λόγου του χειμώνα και των ακραίων καιρικών φαινομένων στην περιοχή , θα πρέπει αυτές να αποκατασταθούν πριν γίνουν μεγαλύτερες.

Μέχρι τώρα τα φαινόμενα χρυσοθήρων στην Κορομηλιά ήταν συχνά αλλά περιορίζονταν στο δάσος που σε τελική ανάλυση δεν δημιουργούσαν και σοβαρά προβλήματα.

Το ότι όμως αποθρασύνθηκαν και άρχισαν να ξεθάβουν τα θεμέλια των σπιτιών έχει ανησυχήσει τους ιδιοκτήτες σπιτιών της Κορομηλιάς που ζητούν προστασία από την Αστυνομία.
stagonnews.gr
0000

00000

000000

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή