Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Κ. Μαράβα από τους ετεροδημότες Δ. Πύλης Reviewed by Momizat on . Πλήθος κόσμου συνέρευσε και κατέκλυσε την αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα το Σάββατο 10 Μαΐου 2014  όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος ΠΥΛΗΣ  Κώσ Πλήθος κόσμου συνέρευσε και κατέκλυσε την αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα το Σάββατο 10 Μαΐου 2014  όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος ΠΥΛΗΣ  Κώσ Rating: 0

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Κ. Μαράβα από τους ετεροδημότες Δ. Πύλης

Ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τον Κ. Μαράβα από τους ετεροδημότες Δ. Πύλης

Πλήθος κόσμου συνέρευσε και κατέκλυσε την αίθουσα συνεδριάσεων του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ στην Αθήνα το Σάββατο 10 Μαΐου 2014  όπου ο υποψήφιος Δήμαρχος ΠΥΛΗΣ  Κώστας Μαράβας  παρουσίασε το πρόγραμμα  του συνδυασμού του.

Με διάχυτο το ενδιαφέρον και την αγάπη τους για τον τόπο όπου κατάγονται οι ετεροδημότες του Δήμου ΠΥΛΗΣ έδωσαν δυναμικό παρόν επιβεβαιώνοντας τη νίκη του συνδυασμού «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ». Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρευρέθηκαν εκατοντάδες, ετεροδημότες σε μια ομιλία με πάθος και παλμό ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι πολλοί, παρακολούθησαν όρθιοι την ομιλία, λόγω του αδιαχώρητου που επικράτησε.

Ο κ. Μαράβας  δήλωσε συγκινημένος για την ανταπόκριση των ετεροδημοτών στο κάλεσμα για μια διαφορετική ανάπτυξη παρουσιάζοντας συγκεκριμένες προτάσεις που θα ενώσουν τους πολίτες, θα δώσουν μια νέα πνοή στην περιοχή και θα κάνουν υπερήφανους τους ετεροδημότες για τον τόπο καταγωγής τους.

Μεταξύ άλλων ο κ. Μαράβας  τόνισε ότι ο ρόλος των ετεροδημοτών στις δημοτικές εκλογές είναι καταλυτικός καθώς είναι αυτοί που κάθε φορά που επιστρέφουν στον τόπο τους έχουν αντικειμενική κρίση για την πρόοδο και την ανάπτυξή του.

Η ενεργή συμμετοχή όλων στις εκλογές της 18ης  Μαΐου 2014 θα συντελέσει καθοριστικά στην επίτευξη μιας μεγαλειώδους ΝΙΚΗΣ!

maravas_eterodimotes9 maravas_eterodimotes8 maravas_eterodimotes11 maravas_eterodimotes5 maravas_eterodimotes2 maravas_eterodimotes3 maravas_eterodimotes4 maravas_eterodimotes1 maravas_eterodimotes7

 

Αφήστε το σχόλιο σας