Ξεκάθαρο μήνυμα από την Πύλη για επανεκλογή Ηλία Βλαχογιάννη Reviewed by Momizat on . Ανεπανάληπτη και παρουσία πλήθους κόσμου παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες με την συνεχή βροχόπτωση, η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου βουλευτ Ανεπανάληπτη και παρουσία πλήθους κόσμου παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες με την συνεχή βροχόπτωση, η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου βουλευτ Rating: 0

Ξεκάθαρο μήνυμα από την Πύλη για επανεκλογή Ηλία Βλαχογιάννη

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ανεπανάληπτη και παρουσία πλήθους κόσμου παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες με την συνεχή βροχόπτωση, η προεκλογική συγκέντρωση και ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. κ. Ηλία Βλαχογιάννη, που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα φορτισμένο συγκινησιακό κλίμα, μιας και ο κ. Βλαχογιάννης άνοιξε τον κύκλο των προεκλογικών του συγκεντρώσεων στο Νομό Τρικάλων από την ιδιαίτερη πατρίδα του το Δήμο Πύλης.

Stitched Panorama
Αυτή η μεγάλη σε όγκο και παλμό συγκέντρωση ήταν η μεγαλύτερη που έχει γίνει στην Πύλη από πολιτικό πρόσωπο και υποψήφιο βουλευτή τα τελαυταία χρόνια. Αυτό ήταν που επεσήμανε στην ομιλία του ο κ. Βλαχογιάννης λέγοντας χαρακτηριστικά “Η Πύλη μίλησε” και όντως η Πύλη έδωσε το σύνθημα “Ο Βλαχογιάννης στη Βουλή”.
Τον Βουλευτή της Ν.Δ. προλόγισε ο Δήμαρχος Πύλης κ. Μαράβας, ο οποίος χαρακτήρισε τον κ. Βλαχογιάννη μαχητή που το απέδειξε και ως Νομάρχης και ως Βουλευτής. “Είναι ο δικός μας άνθρωπος, ο άνθρωπος που αγωνίστηκε για την περιοχή μας που ξέρει την περιοχή μας και έχουμε την ηθική υποχρέωση να τον στηρίξουμε”.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Στην ομιλία του η οποία διακόπηκε αρκετές φορές από τα χειροκροτήματα του κόσμου και τις επευφημίες, ο κ. Βλαχογιάννης εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι η Ν.Δ. τελικά θα κερδίσει τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.

Κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι τάζει τα πάντα στους πάντες και ότι δηλώσεις σαν αυτές τις κ. Ραχήλ είναι τραγικές. “Υπάρχουν κοινωνικές τάξεις που υποφέρουν και αν ακούμε και τέτοια νομίζω ότι πλέον προσβάλλουμε τη νοημοσύνη του κόσμου. Παίζουν με τον πόνο των πολιτών. Τάζουν τα πάντα, λένε θα κόψουν χρήμα στην κοζάνη, θα επαναπροσλάβουν κόσμο, θα δώσουν δωρεάν ρεύμα. Λίγη τσίπα και σεβασμός για αυτούς που υποφέρουν. Πρέπει ο κόσμος να καταλάβει ότι είμαστε στην ευρώπη και υπάρχουν κανόνες. Πρόγραμμα με μονομερείς ενέργειες δεν γίνονται και αυτά είναι μόνο για εσωτερική κατανάλωση και για να αποπροσανατολίσουν το λαό”.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Για τα σκληρά μέτρα που εφάρμοσε η κυβέρνηση ο κ. Βλαχογιάννης τόνισε ότι όποιος κυβερνά και υπό την πίεση και των εταίρων και λάθη κάνει και αποφάσεις που δεν επιθυμούμε παίρνει. Η χώρα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από ότι ήτανε πριν από δυο χρόνια. Μπορούμε τώρα να πούμε ότι στεκόμαστε στα πόδια μας και η επόμενη ημέρα για εμάς σημαίνει σταδιακή άρση των αδικιών που έγιναν ξεκινώντας από τα κατώτατα κοινωνικά στρώματα.

“Έγιναν αδικίες και το γνωρίζουμε. Εγώ διαφώνησα με κάποιες αποφάσεις που πάρθηκαν όπως αυτή με τον ΕΝΦΙΑ και θεωρώ ότι είναι φόρος άδικος, πολέμησα για αυτό και θα συνεχίσω να μάχομαι για να αρθούν οι όποιες αδικίες έγιναν. Μέσα στην κρίση όμως η κυβέρνηση προσπάθησε έκανε πράγματα. Τα χειρότερα πέρασαν και από την επόμενη ημέρα των εκλογών μπορούμε να αποκαταστήσουμε τις όποιες αδικίες. Οι πολίτες πρέπει να ψηφίσουν με γνώμονα τη λογική και αν το κάνουνε τότε θα απορρίψουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ”
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Τέλος ο κ. Βλαχογιάννης εμφανώς συγκινημένος από την τόσο μεγάλη σε όγκο και ενθουσιασμό συγκέντρωση τόνισε ότι ευγνωμονεί τους πολίτες για την ύψιστη τιμή που του κάνανε τα προηγούμενα χρόνια και τον στήριξαν με την ψήφο τους λέγοντας “γνωρίζουν οι πολίτες ότι δεν ήμουνα ο ευχάριστος βουλευτής στη κυβέρνηση, ήμουνα ενοχλητικός και αυτό το πλήρωσα. Δεν θα σταματήσω όμως να μάχομαι και να συνεχίζω να λέω ότι οι αδικίες πρέπει να αποκατασταθούν. Ότι περνά από το χέρι μου να κάνω θα το κάνω, δεν υποσχέθηκα ποτέ τίποτα που δεν μπορούσα να το κάνω, δεν είπα ψέμματα. Τόσα χρόνια είμαι ο ίδιος όπως με γνώρισαν οι τρικαλινοί πολίτες και θα συνεχίσω να είμαι η δική τους φωνή και συνείδηση στην Ελληνική Βουλή”.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή