Ξεκίνημα για κορασίδες, παγκορασίδες του Ασκληπιού Reviewed by Momizat on . Ξεκίνημα την Δευτέρα 29 Αυγούστου για τα  τμήματα των επιτυχιών του Ασκληπιού. Μετά τις περσινές μεγάλες επιτυχίες με τις κορασίδες να κατακτούν την 3 θέση στην Ξεκίνημα την Δευτέρα 29 Αυγούστου για τα  τμήματα των επιτυχιών του Ασκληπιού. Μετά τις περσινές μεγάλες επιτυχίες με τις κορασίδες να κατακτούν την 3 θέση στην Rating: 0

Ξεκίνημα για κορασίδες, παγκορασίδες του Ασκληπιού

Ξεκίνημα για κορασίδες, παγκορασίδες του Ασκληπιού

Ξεκίνημα την Δευτέρα 29 Αυγούστου για τα  τμήματα των επιτυχιών του Ασκληπιού. Μετά τις περσινές μεγάλες επιτυχίες με τις κορασίδες να κατακτούν την 3 θέση στην Ελλάδα στα τελικά που έγιναν στη Ζάκυνθο (για πρώτη φορά στην ιστορία του Ασκληπιού) κερδίζοντας συγχρόνως και μόρια για την είσοδό τους στα Ανώτατα Ιδρύματα και τις Παγκορασίδες που κατέλαβαν την 3η θέση στο Πρωτάθλημα της ΕΣΠΕΚΕΛ, άλλη μια χρονιά ξεκινάει με πολλές ελπίδες και προσδοκίες για επανάληψη των επιτυχιών.
Έτσι την Δευτέρα 29 Αυγούστου στις 8:30 το πρωί στο Στάδιο των Τρικάλων ξεκινάει η προετοιμασία των 2 τμημάτων με το πρώτο στάδιο να περιλαμβάνει φυσική κατάσταση. Τις επόμενες μέρες και μετά τον καθορισμό ωρών στα Δημοτικά γυμναστήρια θα μπορούν πλέον να χρησιμοποιούν και τα Κλειστά γυμναστήρια για την συνέχεια της προετοιμασίας.
Η έναρξη για τα τμήματα των ανδρών – εφήβων-παίδων μετατίθεται για την Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου. Ο τόπος και ο χρόνος θα οριστεί με νεότερη ανακοίνωση.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή