Ξεκίνημα για το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας Reviewed by Momizat on . Πραγματοποιήθηκε σήμερα η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών του νεοσύστατου Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Την εκδήλωση συντ Πραγματοποιήθηκε σήμερα η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών του νεοσύστατου Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Την εκδήλωση συντ Rating: 0

Ξεκίνημα για το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας

Ξεκίνημα για το Τμήμα Διαιτολογίας και Διατροφολογίας

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η υποδοχή των πρωτοετών φοιτητών του νεοσύστατου Τμήματος Διαιτολογίας και Διατροφολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Θανάσης Τζιαμούρτας ενώ σύντομο χαιρετισμό και αναφορά στην εικόνα και λειτουργία του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας έκανε ο Κοσμήτορας της Σχολής κ. Αθανάσιος Παπαϊωάννου.

Ο κ. Τζιαμούρτας αφού καλωσόρισε τους πρωτοετείς φοιτητές ανέλυσε το πρόγραμμα σπουδών, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά δικαιώματα των αποφοίτων του Τμήματος και ανέδειξε το όραμα και τους στόχους του Τμήματος.

Στο Τμήμα θα φοιτήσουν 119 φοιτητές ενώ υποστηρίζεται διοικητικά από τρία άτομα ενώ μέχρι το τέλος του ακαδημαϊκού έτους πιστεύεται ότι θα στελεχωθεί με 7 μέλη ΔΕΠ. Το Τμήμα στεγάζεται στις εγκαταστάσεις του πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας ενώ για φέτος μέρος των διδακτικών αναγκών θα καλύπτονται και από τις υποδομές του Ε.Κ.Φ.Ε. Τρικάλων.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή