Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον Μύλο των Ξωτικών Reviewed by Momizat on . Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Φέτος ο Μύλος των Ξωτικ Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας. Φέτος ο Μύλος των Ξωτικ Rating: 0

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον Μύλο των Ξωτικών

Ξεκίνησαν οι αιτήσεις συμμετοχής για τον Μύλο των Ξωτικών

Για 6η συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Τρικκαίων και η e-Trikala A.E. διοργανώνουν το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας.
Φέτος ο Μύλος των Ξωτικών ανοίγει τις πύλες του στις 26 Νοεμβρίου 2016 και θα λειτουργεί μέχρι τις 7 Ιανουαρίου 2017, καθημερινά από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ.
Για φέτος προγραμματίζονται 43 ημέρες λειτουργίας γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Οι αιτήσεις συμμετοχής στις καλλιτεχνικές εκδηλώσεις μας, ανοίξανε στην επίσημη ιστοσελίδα(www.milosxotikon.gr).
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μπουν στην ιστοσελίδα, πατώντας στο κουμπί ΑΙΤΗΣΕΙΣ πάνω αριστερά και να δηλώσουν τη συμμετοχή τους.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή