Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου Reviewed by Momizat on . Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Ελένης Αργυροπούλου, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου, ξε Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Ελένης Αργυροπούλου, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου, ξε Rating: 0

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου

Ξεκίνησαν οι εκδηλώσεις εορτασμού της εθνικής επετείου

Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Τρικάλων Χρήστου Μιχαλάκη, της Περιφερειακής Συμβούλου κ. Ελένης Αργυροπούλου, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών του τόπου, ξεκίνησαν την Παρασκευή 25-10-2013 και ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 28-10-2013, οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 28ης Οκτωβρίου, που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.

Το πρωί στο Μνημείο των Ηρώων πραγματοποιήθηκε προσκύνημα μαθητών και μαθητριών Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ενώ στεφάνια μεταξύ άλλων κατέθεσαν ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Μιχαλάκης, μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του Υπουργείου Υγείας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.

Ακολούθησε ομιλία στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων από την κ. Αναστασία Παπαβασιλείου, καθηγήτρια φιλόλογο του 4ου Λυκείου Τρικάλων, σε όλους τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη κ. Μιχαλάκη, των Περιφερειακών Συμβούλων κ.κ. Γιώργου Τσίγκα και Ντίνου Μπάρδα και των υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας.

Οι εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, ολοκληρώνονται τη Δευτέρα 28-10-2013, με τη μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

(οι φωτό ανοίγουν με δεξί κλικ)

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή