Ξεκίνησαν οι εργασίες για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Το συνεργείο του εργολάβου άρχισε να «ξηλώνει» τμήμα του δρόμου από όπου θα διέλθουν τα λεωφορεία, προκειμένου άμεσα να αρχίσει η ασφαλτόστρωσή του με νέα, φρέσ Το συνεργείο του εργολάβου άρχισε να «ξηλώνει» τμήμα του δρόμου από όπου θα διέλθουν τα λεωφορεία, προκειμένου άμεσα να αρχίσει η ασφαλτόστρωσή του με νέα, φρέσ Rating: 0

Ξεκίνησαν οι εργασίες για τα λεωφορεία χωρίς οδηγό στα Τρίκαλα

leoforeio xoris odigo
Το συνεργείο του εργολάβου άρχισε να «ξηλώνει» τμήμα του δρόμου από όπου θα διέλθουν τα λεωφορεία, προκειμένου άμεσα να αρχίσει η ασφαλτόστρωσή του με νέα, φρέσκια άσφαλτο, προκειμένου η κίνηση να μπορεί να γίνεται χωρίς κραδασμούς και να καταγράφονται αναλυτικά όλες οι κινήσεις των λεωφορείων.
leoforeio xoris
Οπότε οι τρικαλινοί από σήμερα δείχνουν την απαραίτητη κατανόηση, καθώς τα έργα γίνονται σε κεντρικές οδούς της πόλης: Σήμερα, Τρίτη, άρχισε η αποξήλωση τμήματος του οδοστρώματος στις οδούς Δ. Τερτίπη (αφετηρία – τερματισμός των λεωφορείων), Καποδιστρίου και, μέχρι το μεσημέρι, στην οδό Δ. Κοραή. Την Τετάρτη 24 Ιουνίου θα συνεχιστούν στους ίδιους δρόμους οι εργασίες, με την ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου τμήματος.
Η κίνηση στην οδό Καποδιστρίου εκτρέπεται στην οδό Θεμιστοκλέους, ενώ και στην οδό Καρδίτσης υπάρχουν πινακίδες και διακριτά σήματα (κώνοι) για τη διευκόλυνση των οδηγών. Η e-trikala και ο Δήμος Τρικκαίων ζητούν την κατανόηση των τρικαλινών και δη των οδηγών, καθώς αυτές οι εργασίες θα είναι ολιγοήμερες, αλλά το όφελος πολλαπλό για τον Δήμο μας.
leoforeio

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή