Ξεκίνησαν οι πρόβες της ΣΟΝ Reviewed by Momizat on . ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ   Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 – 2015   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ   Φεβρουάριος 14 2014: Γενέθλιος ημέρα Απ ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ   Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 – 2015   ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ   ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ   Φεβρουάριος 14 2014: Γενέθλιος ημέρα Απ Rating: 0

Ξεκίνησαν οι πρόβες της ΣΟΝ

Ξεκίνησαν οι πρόβες της ΣΟΝ

ΣΥΜΦΩΝΙΚΗ ΟΡΧΗΣΤΡΑ ΝΕΩΝ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

 

Α’ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2014 – 2015

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ

 

  • Φεβρουάριος 14 2014: Γενέθλιος ημέρα
  • Απρίλιος: Συμφωνία επί του τελικού κειμένου του Κανονισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας –ΚΟΛ
  • Ιούνιος 15: Ακροάσεις υποψηφίων μελών Ορχήστρας στο Δ. Ωδείο
  • Σεπτέμβριος 13: Συγκέντρωση μελών, γονέων και φίλων στο Προαύλιο του Π.Κ. για την πανηγυρική έναρξη της Α΄ Περιόδου της Ορχήστρας
  • Σεπτέμβριος 21: α’ Πρόβα για έγχορδα ορχήστρας

 

Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014 έλαβε χώρα στην αίθουσα της Δημοτικής Φιλαρμονικής η πρώτη πρόβα της ΣΟΝΤ υπό την διεύθυνση και διδασκαλία του μαέστρου –δασκάλου της Ορχήστρας κ. Δημήτρη Κτιστάκη.

Στην πρόβα είχαν κληθεί μόνο τα 19 μέχρι στιγμής έγχορδα της Ορχήστρας.

Η πρόβα διήρκεσε 3 περίπου ώρες και η συμμετοχή σε αυτήν των παιδιών ήταν ενθουσιώδης και ουσιαστική.

 

Οι πρόβες θα πραγματοποιούνται στον ίδιο χώρο κάθε Κυριακή και ώρα 15.00.

Τα μέλη της Ορχήστρας θα πρέπει να βρίσκονται στον χώρο 15’ νωρίτερα.

 

Προκειμένου σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κανονισμού Οργάνωσης και Λειτουργίας – ΚΟΛ, να συσταθεί Επιτροπή Γονέων και Κηδεμόνων, καλούνται δε αυτοί να προσέλθουν για μια πρώτη συνάντηση, την Κυριακή 5 Οκτωβρίου εγκαίρως στον χώρο της πρόβας στις 14.30 δηλ. μισή ώρα πριν την έναρξη της ώστε αυτή να μην καθυστερήσει.

 

Σε κάθε πρόβα θα γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής υποψηφίων μελών της Ορχήστρας που μπορεί να συμπληρώνονται επί τόπου από τους ενδιαφερόμενους.

 

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνεί με την ορχήστρα ερχόμενος σε επαφή με την κα Μαίρη Μητσοπούλου Διοικητική Διευθύντρια της ΣΟΝΤ (symfoniki@sfmt.gr) ή με το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής κ. Ιωάννη Γεωργιάδη (icgeorgiadis1947@gmail.com)

 

 

Η Δ.Ε. της ΣΟΝΤ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή