Ξεκίνησαν στα Τρίκαλα οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο Reviewed by Momizat on . Ξεκίνησαν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο, οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου, που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Το πρωί στο Μ Ξεκίνησαν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο, οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου, που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων. Το πρωί στο Μ Rating: 0

Ξεκίνησαν στα Τρίκαλα οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο

Ξεκίνησαν στα Τρίκαλα οι εκδηλώσεις για την εθνική επέτειο

Ξεκίνησαν σήμερα και ολοκληρώνονται αύριο, οι εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου της 25ης Μαρτίου, που διοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων.
Το πρωί στο Μνημείο των Ηρώων της Σχολής Μονίμων Υπαξιωματικών  πραγματοποιήθηκε προσκύνημα μαθητών και μαθητριών Σχολείων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Τρικάλων, ενώ στεφάνια μεταξύ άλλων κατέθεσαν ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Τσίγκας, μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, το τοπικό τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, η Επαγγελματική Σχολή Βοηθών Νοσηλευτών του Υπουργείου Υγείας, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού και το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων.
Ακολούθησε ομιλία στο κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων σε όλους τους υπαλλήλους της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων, από τον κ. Χρήστο Βοζίκη Φιλόλογο, με τίτλο «Αθάνατο ‘21».
Οι εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο, ολοκληρώνονται  αύριο με την μαθητική και στρατιωτική παρέλαση.

epeteios13 epeteios1 epeteios2 epeteios3 epeteios4 epeteios5 epeteios6 epeteios7 epeteios8 epeteios9 epeteios10 epeteios11 epeteios1244

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή