Ξεκίνησαν τα όργανα ….. Τρικαλινοί αγρότες διαμαρτυρήθηκαν στην Έφορία Reviewed by Momizat on . Κρατώντας μαύρες σημαίες και αναρτώντας πανό έξω από την Εφορία Τρικάλων, οι Τρικαλινοί αγρότες διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το πρωί στη είσοδο της Δημόσιας Υπηρεσίας Κρατώντας μαύρες σημαίες και αναρτώντας πανό έξω από την Εφορία Τρικάλων, οι Τρικαλινοί αγρότες διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το πρωί στη είσοδο της Δημόσιας Υπηρεσίας Rating: 0

Ξεκίνησαν τα όργανα ….. Τρικαλινοί αγρότες διαμαρτυρήθηκαν στην Έφορία

Ξεκίνησαν τα όργανα ….. Τρικαλινοί αγρότες διαμαρτυρήθηκαν στην Έφορία

Κρατώντας μαύρες σημαίες και αναρτώντας πανό έξω από την Εφορία Τρικάλων, οι Τρικαλινοί αγρότες διαμαρτυρήθηκαν σήμερα το πρωί στη είσοδο της Δημόσιας Υπηρεσίας ενάντια στην υψηλή φορολογία, τα χαράτσια και το υψηλό κόστος παραγωγής.
Μέλη της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Νομού Τρικάλων “Η Άνοιξη” μιλούν για διόγκωση των προβλημάτων του αγροτικού κόσμου την τελευταία οκταετία, καταγγέλλοντας και τις “συνεχείς απειλές για κατασχέσεις σε όποιον χρωστά στις τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και την Εφορία…”. Τονίζουν, δε, γα πολλοστή φορά την απεξάρτηση των αγροτών από τις ενισχύσεις και τις επιδοτήσεις, αρκεί το κράτος να θεσπίσει με Νόμο κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα που θα πουλούν, έτσι ώστε να κερδίζουν οι αγρότες καλύπτοντας το κόστος και όχι οι βιομήχανοι με το καθεστώς, μάλιστα, της “ανοιχτής τιμής”, χωρίς να γνωρίζει ο αγροτικός κόσμος πότε και πόσο θα πληρωθεί. 

ert.gr

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή