"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

26 C
Trikala

Ξεκίνησε η αποστολή της υλικής βοήθειας αλληλεγγύης από τα Τρίκαλα για τους σεισμοπαθείς Τουρκίας – Συρίας!

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η ανταπόκριση στο κάλεσμα των συνδικάτων και των άλλων μαζικών φορέων είναι συγκινητική, επιβεβαιώνοντας την δύναμη της ταξικής αλληλεγγύης και της λαϊκής πρωτοβουλίας. 

Μία μεγάλη ποσότητα υλικής βοήθειας συγκεντρώθηκε στο χώρο του Εργατικού Κέντρου Τρικάλων , όπου τα σωματεία μας είχαν στήσει το κέντρο συλλογής

Η βοήθεια που συγκεντρώθηκε αυτές τις μέρες μεταφέρθηκε από μέλη των σωματείων μας στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας,(ΕΚΛ) όπου τους υποδέχθηκε ο πρόεδρός του συνάδελφος Γιάννης Σκόκας. Από εκεί θα φορτωθούν σε νταλίκα που δρομολογεί το ΕΚΛ και θα παραδοθούν από εκπροσώπους του σε συνδικάτα των εργαζομένων της Τουρκίας, στη συνοριακή δίοδο Κήποι-Ύψαλα στον Έβρο.  Μια τέτοια ανάλογη αποστολή έγινε πριν λίγες μέρες και θα ξαναγίνει τις επόμενες ,αφού η προσφορά του λαού της περιοχής μας είναι συγκλονιστική!

Άλλωστε  από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών σεισμών το αγωνιστικό ταξικό  εργατικό κίνημα ανέλαβε πρωτοβουλίες στήριξης και αλληλεγγύης των δοκιμαζόμενων λαών της Συρίας και της Τουρκίας.   Σε επικοινωνία με τα συνδικάτα της Τουρκίας και της Συρίας για την στήριξη των θυμάτων και την έκφραση της αλληλεγγύης.

Το πρωτοφανές  κύμα αλληλεγγύης αποδεικνύει τη δύναμη των λαών , δείχνει ότι οι λαοί μπορούν να σωθούν αξιοποιώντας   τη δύναμή τους  , το όπλο της αλληλεγγύης.

Εργατικά  Σωματεία   Τρικάλων

● Συνδικάτο Γάλακτος Τροφίμων  Ποτών 

 ● Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων   

● Παράρτημα Τρικάλων του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου                        

 ● Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Τρικάλων

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης