Ξεκίνησε η διαδικασία των μεταθέσεων Reviewed by Momizat on . Mέχρι τις 30 Νοεμβρίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η προθεσμία, που άρχισ Mέχρι τις 30 Νοεμβρίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η προθεσμία, που άρχισ Rating: 0

Ξεκίνησε η διαδικασία των μεταθέσεων

Ξεκίνησε η διαδικασία των μεταθέσεων

Mέχρι τις 30 Νοεμβρίου μπορούν να υποβάλουν αίτηση μετάθεσης οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η προθεσμία, που άρχισε ήδη να «τρέχει», αφορά όλες τις μεταθέσεις πλην των αμοιβαίων με τις αιτήσεις να υποβάλλονται στις διευθύνσεις εκπαίδευσης στις οποίες υπάγονται τα σχολεία όπου ανήκουν οι εκπαιδευτικοί.

Κριτήρια για τις μεταθέσεις των εκπαιδευτικών αποτελούν η συνολική υπηρεσία, η συνυπηρέτηση, οικογενειακοί λόγοι, συνθήκες διαβίωσης στις έδρες των σχολείων όπου υπηρέτησαν ή υπηρετούν, η εντοπιότητα και η πρώτη προτίμηση.

Το περασμένο έτος από συνολικά 8.358 αιτήσεις μετάθεσης εκπαιδευτικών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έγιναν δεκτές 751 και από 6.747 αιτήσεις εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης εγκρίθηκαν 2.802.

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή