Ξεκίνησε η συλλογή αρχειακού υλικού των 40 χρόνων Φεστιβάλ ΚΝΕ-οδηγητή Reviewed by Momizat on . Τα 40 του χρόνια συμπληρώνει φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει το καλοκαιρινό του ταξίδι με σύνθημα δανεισμένο από την απολογία του Νίκου Μ Τα 40 του χρόνια συμπληρώνει φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει το καλοκαιρινό του ταξίδι με σύνθημα δανεισμένο από την απολογία του Νίκου Μ Rating: 0

Ξεκίνησε η συλλογή αρχειακού υλικού των 40 χρόνων Φεστιβάλ ΚΝΕ-οδηγητή

Ξεκίνησε η συλλογή αρχειακού υλικού των 40 χρόνων Φεστιβάλ ΚΝΕ-οδηγητή

Τα 40 του χρόνια συμπληρώνει φέτος το Φεστιβάλ της ΚΝΕ, το οποίο έχει ήδη ξεκινήσει το καλοκαιρινό του ταξίδι με σύνθημα δανεισμένο από την απολογία του Νίκου Μπελογιάννη: «Για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων» (απολογία Ν.Μπελογιάννη). Συνεχίζουμε!

Με αφορμή την συμπλήρωση και τον εορτασμό φέτος των 40 χρόνων, η επιτροπή Φεστιβάλ του Κεντρικού Συμβουλίου της ΚΝΕ καλεί όλους του συντρόφους, φίλους και συναγωνιστές που διαθέτουν αρχειακό υλικό που αφορά το Φεστιβάλ στην πόλη των Τρικάλων, να συμβάλλουν στην προσπάθεια της ΚΝΕ για τη δημιουργία ενός ολοκληρωμένου αρχείου των Φεστιβάλ μας. Φωτογραφίες, οπτικοακουστικό υλικό, έντυπα, αναμνηστικά, σε οποιαδήποτε μορφή και αν υπάρχουν (έντυπη ή ηλεκτρονική, σε πρωτότυπο ή αντίγραφο), μας ενδιαφέρουν! Το υλικό που θα συγκεντρωθεί θα αξιοποιηθεί με διάφορους τρόπους στις εκδηλώσεις του 40ου Φεστιβάλ, ενώ στόχος είναι και η παραπέρα αξιοποίηση του στο μέλλον.

Η βοήθεια και η συμβολή όλων των συντρόφων, συναγωνιστών και φίλων είναι απαραίτητη!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την επιτροπή Φεστιβάλ στην ηλεκτρονική διεύθυνση trikala.fest.kne.@gmail.com, και στο τηλέφωνο 2431025404

 

Οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ έχουν ήδη ξεκινήσει. ‘Ήδη με τις επιτυχημένες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις των μαθητών ενάντια σε όλα τα ναρκωτικά, και την εκδήλωση στην Καλαμπάκα με θέμα “Τουρισμός για ποιον;”, η ΚΝΕ ήρθε σε επαφή με την νεολαία του νομού και συζήτησε τις θέσεις του ΚΚΕ. Οι προφεστιβαλική δραστηριότητα θα συνεχιστεί και όλο το διάστημα μέχρι το κεντρικό Φεστιβάλ, με εκδηλώσεις, συσκέψεις, τουρνουά ποδοσφαίρου και άλλες δραστηριότητες.

Η ΚΝΕ καλεί πρώτα απ’ όλα τους νέους, αλλά και κάθε εργαζόμενο το Σάββατο στις 6 Σεπτέμβρη στον Μύλο του Ματσόπουλου, να έρθει να ακούσει και να συζητήσει την διέξοδο που έχει να του προτείνει το ΚΚΕ, να βρεθεί δίπλα μας στον αγώνα, για να φτιάξουμε έναν κόσμο στο μπόι των ονείρων και των ανθρώπων.

Τ.Σ Τρικάλων της ΚΝΕ

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή