"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

28.1 C
Trikala

Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Τρικκαίων

lafarm

Σχετικά άρθρα

Ο Δήμος Τρικκαίων ξεκίνησε να δέχεται αιτήσεις για το Κοινωνικό Φροντιστήριο που υλοποιεί από κοινού με τον Σύλλογο Φροντιστών Ν. Τρικάλων.
Για 11η χρονιά δίνεται η ευκαιρία σε οικονομικά αδύναμους μαθητές και μαθήτριες, να ενταχθούν σε τάξεις φροντιστηριακών μαθημάτων, με την ευγενική συνεργασία των τρικαλινών φροντιστών. δωρεάν μαθήματα σε άπορους ή οικονομικά αδύναμους μαθητές Γενικού Λυκείου και ΕΠΑΛ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες γονείς – κηδεμόνες θα υποβάλλουν την αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο Πρωτόκολλο του Δήμου Τρικκαίων. Δικαίωμα αίτησης έχουν οικογένειες με εισόδημα έως 14.000 ευρώ. Συνημμένα στην αίτηση υποβάλλονται τα εξής δικαιολογητικά :

  1. Αντίγραφο Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας του γονέα.
  2. Εκκαθαριστικό σημείωμα της Εφορίας έτους 2022.
  3. Βεβαίωση συνεχούς αναγνωρισμένου χρόνου ανεργίας γονέων από τον ΟΑΕΔ, εάν υφίσταται.
  4. Γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής για τυχόν αναπηρία γονέα ή μέλους της οικογένειας, εάν υφίσταται.
  5. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.
  6. Αποδεικτικό ενοικίου, εάν υφίσταται.
  7. Αποδεικτικό Μονογονεϊκής Οικογένειας, εάν υφίσταται.

Μετά την τελική αξιολόγηση, οι επιλεγέντες μαθητές θα ενημερωθούν προσωπικά και τηλεφωνικώς από την αρμόδια υπηρεσία, ενώ δε δημοσιοποιούνται τα ονοματεπώνυμα των παιδιών, λόγω προστασίας των προσωπικών δεδομένων.

Τα έντυπα των αιτήσεων για τα Γενικά Λύκεια και για τα ΕΠΑΛ διατίθενται στους ενδιαφερόμενους από το γραφείο του Τμήματος Παιδείας της Δ/νσης Παιδείας – Πολιτισμού – Αθλητισμού επί της οδού Γαριβάλδη 8 στον 1ο όροφο του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Τρικκαίων, από τις 10 Ιουλίου έως 25 Αυγούστου 2023 και θα υποβάλλονται στο Πρωτόκολλο του Δημαρχείου Τρικκαίων μαζί με συνημμένα τα δικαιολογητικά. Πληροφορίες κ. Ευρυδίκη Χρηστάκου 2431353506, κ. Νίκος Μπατατέγας 2431353509.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης