Ξεκίνησε περιοδείες ο Μικέλης Χατζηγάκης Reviewed by Momizat on . Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την Καλαμπάκα και τα πανέμορφα χωριά της επισκέφθηκε τον Ξηρόκαμπο, όπου παραβρέθηκε στο πανηγύρι του Αγίου Λουκά, την Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την Καλαμπάκα και τα πανέμορφα χωριά της επισκέφθηκε τον Ξηρόκαμπο, όπου παραβρέθηκε στο πανηγύρι του Αγίου Λουκά, την Rating: 0

Ξεκίνησε περιοδείες ο Μικέλης Χατζηγάκης

Ξεκίνησε περιοδείες ο Μικέλης Χατζηγάκης

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον του για την Καλαμπάκα και τα πανέμορφα χωριά της επισκέφθηκε τον Ξηρόκαμπο, όπου παραβρέθηκε στο πανηγύρι του Αγίου Λουκά, την Βλαχάβα και την Ασπροκκλησιά, όπου συναντήθηκε και συζήτησε με τους κατοίκους τους.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης άκουσε τα προβλήματά τους που έχουν να κάνουν με τις αντίξοες καιρικές συνθήκες τον χειμώνα, την δύσκολη οδική πρόσβαση και την αύξηση του κόστους της πρωτογενούς παραγωγής τους.

Τόνισε ότι στόχος της νέας κυβέρνησης και του ιδίου είναι η φοροελάφρυνση των παραγωγών και η παραμονή των νέων στα χωριά τους με οικονομικές απολαβές που να μπορούν να συντηρούν τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Οι εργαζόμενοι που δουλεύουν σκληρά, καταφέρνουν να δημιουργούν σημαντική αξία όχι μόνο για τις ίδιες επιχειρήσεις αλλά και για την ευρύτερη τοπική οικονομία, κατέληξε ο Μικέλης Χατζηγάκης.

Μικέλης Χατζηγάκης: Πρωταγωνίστριες οι γυναίκες της Οιχαλίας

Στον πρωταγωνιστικό ρόλο των γυναικών στην τοπική κοινωνία αναφέρθηκε ο Μικέλης Χατζηγάκης κατά την συνάντησή του με τον Σύλλογο Γυναικών Οιχαλίας.

Εξάλλου και ο ίδιος ως οικογενειάρχης και πατέρας τριών κοριτσιών γνωρίζει από πρώτο χέρι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει σήμερα μια πολυμελής οικογένεια και το κάθε ελληνικό νοικοκυριό.

Ο νέος Τρικαλινός πολιτικός συζητώντας τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι γυναίκες της περιοχής, αναφέρθηκε στην σημαντική τους αποστολή ως μάνες και ως επαγγελματίες, καθώς επίσης στην έντονη δραστηριότητά τους στην ζωή του τόπου.

Επεσήμανε την πολιτική του βούληση να στηρίξει το έργο τους τόσο ως εργαζόμενες, όσο και ως στυλοβάτες των οικογενειών τους.

Ο Μικέλης Χατζηγάκης τόνισε πως η ΝΔ θα καθιερώσει αφορολόγητο 1.000 ευρώ για κάθε παιδί προκειμένου να στηρίξει τις εργαζόμενες μητέρες που πασχίζουν να κρατήσουν όρθιες τις οικογένειες τους.

Σχόλια (1)

 • Δικαιόπολης

  Αγαπητέ Μικέλη
  Ειλικρινά καλή σας επιτυχία στην προεκλογική σας εκστρατεία και καλή σας σταδιοδρομία στην πολιτική ζωή του τόπου μας.

  Με ενθουσιάζετε πράγματι για το ενδιαφέρον που δείχνετε για τους φτωχούς και αδύναμους συμπολίτες του Νομού μας, το εκφράσατε άλλωστε πριν μερικές μέρες στην Πύλη όταν συναντήσατε τους άδικα χτυπημένους από την κρίση της τελευταίας δεκαετίας μικροπαραγωγούς στη λαϊκή αγορά και δηλώσατε πως «Θα είστε δίπλα τους με όλες σας τις δυνάμεις» και ότι «η πολιτική δεν μπορεί να γίνει μακριά από τον κόσμο».
  Ωστόσο όμως θα ήθελα καθώς είναι λογικό και προς υπενθύμιση των υποσχέσεων σας-που δεν πιστεύω ότι θα τις πραγματοποιήσετε όταν έρθετε στην εξουσία, μακάρι να διαψευστώ- τα ακόλουθα:
  1) Οι εκλογές έρχονται, και πιθανόν να εκλεγείτε και συνεπώς να κληθείτε να εφαρμόσετε τις υποσχέσεις σας προς τους αδύναμους συμπολίτες μας, αυτοί που καθώς αναφέρετε έχουν χτυπηθεί άδικα την τελευταία δεκαετία.
  2) Ξεχνάτε όμως ότι ένα τμήμα της δεκαετίας αυτής κυβέρνησε τη χώρα μας το δικό σας κόμμα, που το όνομα του είναι, η επάρατος Δεξιά (ΝΔ) του νεοφιλελευθερισμού, το οποίο με τις νεοφιλελεύθερες επιλογές του επέφερε τα ποιο καίρια χτυπήματα σε πολλές τάξεις συμπολιτών μας οδηγώντας τους στη φτώχεια; Τι να σας πρωτοθυμήσω εκτός από τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, το PSI, τα μνημόνια, το κλείσιμο ΕΡΤ, κλπ. Αλήθεια εκείνες τις υποσχέσεις Ζάππειο 1, κλπ Τι έγιναν όλα αυτά … Πόσα ψέματα μας είπε ο τότε αρχηγός σας. Τα θυμάστε; Νεοφιλελεύθερος είναι και αυτός.
  3) Τώρα εσείς υπόσχεστε βοήθεια στους αδύναμους, στου χαμηλόμισθους και στους χαμηλοσυνταξιούχους, ενώ κατακρίνετε το ΣΥΡΙΖΑ για αυτό. Δηλαδή η δική σας βοήθεια τι διαφορετικό θα έχει; Μήπως τα πράγματα με εσάς και την εφαρμογή των νεοφιλελεύθερων ιδεών σας, οι οποίες χαρακτηρίζονται από μια ιδιόμορφη ασάφεια, γίνουν πολύ χειρότερα;
  4) Τι θα κάνετε στις εντολές των επικεφαλής των θεσμών και της επιτροπείας; θα τους ακούσετε πρόθυμα και θα κόψετε μισθούς, και την προσωπική διαφορά και θα απολύσετε τους συμβασιούχους; Θα αντιδράσετε καθόλου ή θα το κάνετε αυτό με χαρά καθότι είναι εντολή των ομοϊδεατών σας;
  5) Έχετε καταλάβει ότι κατέρχεστε στην πολιτική σε μια κατεχόμενη από τους δανειστές χώρα; Μην υπόσχεστε πολλά γιατί θα διαψευσθείτε και αν έχετε τουλάχιστον λίγο φιλότιμο δεν θα μπορείτε να δείτε στα μάτια κανέναν συμπολίτη μας.

  Κλείνοντας θα ήθελα να σημειώσω γιατί σχολιάζω κατά καιρούς τα πεπραγμένα σας.
  Ειλικρινά σας θεωρώ σημαντικό αντίπαλο των οικονομολογικών μου ιδεών. Εσείς είστε νεοφιλελεύθερος, ενώ εγώ είμαι Μαρξιστής με σημαντική δόση Κευνσιανισμού. Οι δικές μου ιδέες έχουν ως στόχο την ευημερία των πολλών ενώ οι δικές σας των πλουτισμό των ολίγων και τη φτωχοποίηση των πολλών κάτι που ο Ελληνικός Λαός το ζει σήμερα.
  Αν και ιδεολογικοί «αντίπαλοι» σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία, αλλά για το καλό των Ελλήνων πολιτών μην εφαρμόστε τα νεοφιλελεύθερα σχέδια τα οποία βασίζονται στις αρχές της βαρβαρότητας των αγορών.
  Δικαιόπολης

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή