Ξεκίνησε περιοδείες ο Μικέλης Reviewed by Momizat on . Επισκέψεις σε χωριά των Τρικάλων πραγματοποιεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Μικέλης Χατζηγάκης. Το νεαρό Τρικαλινό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε α Επισκέψεις σε χωριά των Τρικάλων πραγματοποιεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Μικέλης Χατζηγάκης. Το νεαρό Τρικαλινό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε α Rating: 0

Ξεκίνησε περιοδείες ο Μικέλης

Ξεκίνησε περιοδείες ο Μικέλης

Επισκέψεις σε χωριά των Τρικάλων πραγματοποιεί τις τελευταίες δύο εβδομάδες ο Μικέλης Χατζηγάκης. Το νεαρό Τρικαλινό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας επισκέφθηκε αρκετά χωριά του Νομού (μεταξύ άλλων το Πρίνος, την Φωτάδα, το Βαθύρεμα, την Πιαλεία, κα) και αφουγκράστηκε τα προβλήματα των κατοίκων των χωριών.

Οι πολίτες του εξέφρασαν την ανησυχία τους για την ανεργία, τους υψηλούς φόρους, το αναποτελεσματικό κράτος και το ανεπαρκές πολιτικό προσωπικό και ζήτησαν βαθιές αλλαγές στο υπάρχον πολιτικό σύστημα.

Ως συνεργάτης του Κωστή Χατζηδάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη ο Μικέλης Χατζηγάκης μίλησε για το αναλυτικό οικονομικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας με αιχμή τους δόρατος τις φοροελαφρύνσεις (π.χ. ΕΝΦΙΑ, ΦΠΑ σε διαμονή και εστίαση, κτλ) και την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου παραγωγικού μοντέλου.

Ο Μικέλης δήλωσε αισιόδοξος για το μέλλον γιατί η Ελλάδα έχει δυνατά συγκριτικά πλεονεκτήματα (π.χ. τουρισμός, γεωργία, γεωγραφική θέση, καθώς και στον ενεργειακό τομέα). Το σημαντικό είναι να υπάρξει η κατάλληλη αξιοποίηση και σε πολιτικές αλλά και σε πρόσωπα.

 Όπως λέει ο ίδιος με νόημα: «Αν μάθαμε κάτι από αυτή την κρίση είναι ότι οι πολιτικοί πρέπει να ακούνε με σεβασμό και με πολύ προσοχή τους πολίτες και να προσπαθούν να λύσουν προβλήματα με πνεύμα συνεργασίας. Οι σύγχρονοι πολιτικοί πρέπει να ακούνε περισσότερο και να μιλάνε λιγότερο».

Σχόλια (3)

 • Γαλάζιος Κόμης

  Ακόμα και οι πιο κακόπιστοι επικριτές του καταλαβαίνουν ότι έχουμε να κάνουμε με ένα άτομο συγκροτημένο και έτοιμο να ριχτεί στην μάχη για να βγει ο τόπος στο ξέφωτο .

  Απάντηση
 • Γαλαζιος Κόμης

  Ο Γαλαζιος Κόμης ντουμπλαρεται από τον ιο του συχνά αυτό το διάστημα.
  Οι απόψεις του δεν άλλαξαν από τις απόψεις του στο παρελθόν.
  Έχουμε εκφραστεί πολλές φορές σκληρά για τον κύριο Μικελη Χατζηγακη και τον αγαπητο πατέρα του. Οι διαφορες μας ειναι πολιτικές και όχι σε ανθρώπινο επίπεδο.
  Τα έχουμε πει και δεν χρειάζεται να γινομαστε κουραστικοι με τις επαναλήψεις.
  Κάθε γόνος πολιτικός είναι στόχος μας. Γιατί δεν ξεκινούν όλοι οι υποψήφιοι από την ίδια πολιτική αφετηρία.
  Όσο τα περί χρηματισμου μας για να γλυκανουμε την στάση μας από τον κύριο Bagioko του τα επιστρεφουμε.
  Όταν θα δούμε κάτι που αξίζει σχολιασμου θα είμαστε πάντα παρόντες και μαχητικοι.
  Ελπιζουμε να δημοσιεύονται και τότε τα σχολια μας και να φτανουν ανεμποδιστα κοντά σας.
  Με εκτίμηση: Γαλαζιος Κόμης. _

  Απάντηση

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή