Ξεκίνησε τις μεταγραφές ο Μαράβας Reviewed by Momizat on . Συνάντηση είχε την Παρασκευή, 10/8/2018 ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Μεσοχώρας κ. Αθανάσιο Σακκά. Μία συνάντηση Συνάντηση είχε την Παρασκευή, 10/8/2018 ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Μεσοχώρας κ. Αθανάσιο Σακκά. Μία συνάντηση Rating: 0

Ξεκίνησε τις μεταγραφές ο Μαράβας

Ξεκίνησε τις μεταγραφές ο Μαράβας

Συνάντηση είχε την Παρασκευή, 10/8/2018 ο Δήμαρχος Πύλης Κωνσταντίνος Μαράβας με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας  Μεσοχώρας κ. Αθανάσιο Σακκά.

Μία συνάντηση με ιδιαίτερο χρώμα. Συζητήθηκαν θέματα του χωριού, τα μικρά και μεγάλα έργα που προγραμματίζονται για την Μεσοχώρα, σήμερα και στο μέλλον.

Αυτοδιοικητικοί και οι δύο, με δεδομένο ότι ο Δήμαρχος Πύλης και η Δημοτική του ομάδα θα διεκδικήσει την δεύτερη θητεία διοίκησης του Δήμου, ο Πρόεδρος της Κοινότητας, δήλωσε ικανοποιημένος από την συνεργασία του με τον Δήμαρχο.

Δήλωσε ότι προσχωρεί στον συνδυασμό «ΠΡΩΤΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ» και ότι θα δώσει όλες τις δυνάμεις του στον αγώνα για την καθημερινότητα των

συγχωριανών του.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή