"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

11.5 C
Trikala

Ξεκίνησε τις περιοδείες ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Μεταξύ Αθηνών και Τρικάλων μοιράζει πλέον το χρόνο του ο Υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κ. Κώστας Σκρέκας, καθώς δίνει και ο ίδιος τον προσωπικό του αγώνα για επανεκλογή και νίκη της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Ο κ. Κώστας Σκρέκας ξεκίνησε τις περιοδείες του από τα Φάρσαλα όπου και την Παρασκευή συνάντησε τους πολλούς ετερηδομότες που διαμένουν εκεί. Ο  Υπουργός μίλησε για τη μεγάλη προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία δυόμισι χρόνια και η οποία έφερε τη χώρα μας μια ανάσα από την έξοδο από τα Μνημόνια και την βαθιά οικονομική κρίση. Έκανε λόγο για θυσίες του Ελληνικού λαού «οι οποίες δεν πρέπει να πάνε χαμένες και δεν θα πρέπει με τίποτα να επιτρέψουμε στις δυνάμεις του λαϊκισμού να μας γυρίσουν πίσω». Ο κ. Κώστας Σκρέκας αναφέρθηκε σε αριθμούς που μαρτυρούν τη σαφώς βελτιωμένη εικόνα της χώρας μας με παλιότερα, τη μικρή, αλλά υπαρκτή μείωση της ανεργίας και τους καλύτερους ρυθμούς ανάπτυξης που θα συμβάλλουν στην περαιτέρω τόνωση της Ελληνικής οικονομίας.
Ο Υπουργός εμφανίστηκε βέβαιος για την εκλογική νίκη της Νέας Δημοκρατίας και δεσμεύτηκε ότι ο ίδιος προσωπικά θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του για τον τόπο μας, μέσα από θέσεις ευθύνης που του εμπιστεύονται.
 
Αργότερα το βράδυ της Παρασκευής ο κ. Κώστας Σκρέκας βρέθηκε στην Καλαμπάκα όπου βράβευσε αριστούχους και επιτυχόντες της πόλης σε Πανεπιστημιακές Σχολές.

kalampaka

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης