Ξεκίνησε το οδοιπορικό … από το Δροσερό ο Θοδωρής Χήρας Reviewed by Momizat on . Στο όμορφο Δροσερό του Δήμου Πύλης στο κατάστημα του Γρηγόρη Παλιούρα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας. Το κλίμα θερμό και εγκάρδιο με την εκλε Στο όμορφο Δροσερό του Δήμου Πύλης στο κατάστημα του Γρηγόρη Παλιούρα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας. Το κλίμα θερμό και εγκάρδιο με την εκλε Rating: 0

Ξεκίνησε το οδοιπορικό … από το Δροσερό ο Θοδωρής Χήρας

Ξεκίνησε το οδοιπορικό … από το Δροσερό ο Θοδωρής Χήρας

Στο όμορφο Δροσερό του Δήμου Πύλης στο κατάστημα του Γρηγόρη Παλιούρα βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Πύλης Θεόδωρος Χήρας.

Το κλίμα θερμό και εγκάρδιο με την εκλεκτή παρέα αποτελούμενη από τον Στέφανο Παπαθανασίου, Δημήτρη Μανώλη, Νίκο Νταλούκα , Φώτη Τασιά, Γιάννη Τσιούνη, Βασίλη Παπαθανασίου και τον πατέρα του γνωστού  δημοσιογράφου Χριστόφορου Παπαθανασιου τον Σωτήρη. Όλοι απόλαυσαν την παρέα και η συζήτηση φυσικά στράφηκε και στα δημοτικά. Αναμένουμε όλοι με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τα επόμενα ονόματα που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό του Θ. Χήρα που από ότι  αποκάλυψε ο ίδιος θα γίνει στις αμέσως επόμενες ημέρες .

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή