"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

27.7 C
Trikala

Ξεκαθαρίσαμε τους λογαριασμούς και παραλάβαμε καμένη γη

lafarm

Σχετικά άρθρα

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη πίεσε τη πυροσβεστική ηγεσία και αυτή με τη σειρά της τον ερευνητή, προκειμένου να καλυφθούν ευθύνες πολιτικών προσώπων.

Προκαλεί αποστροφή πως ο τρόπος διαχείρισης μιας πυρκαγιάς ήταν εργαλείο ξεκαθαρίσματος λογαριασμών στην ηγεσία του Πυροσβεστικού Σώματος. 


Παρακολουθώντας τις αποκαλύψεις της «Καθημερινής» για τις προσπάθειες συγκάλυψης ευθυνών στην έρευνα για την τραγωδία στο Μάτι καταλήγω πως το ηχητικό ντοκουμέντο πρέπει να διδάσκεται στα σχολεία.

Με αυτό τον τρόπο θα συμβάλουμε να διαμορφωθούν ικανοί και ελεύθεροι πολίτες. Ένας σωστός πολίτης πρέπει να ξεχωρίζει το εθνικό συμφέρον που χρειάζεται υπευθυνότητα έναντι του κομματικού.


Είναι εμφανής η παρανομη αλληλεπίδραση του Πυροσβεστικού Σώματος με το πολιτικό σύστημα που οδηγεί σε μια συνεχή απειλή για τη δημόσια ασφάλεια.

Χρωστάμε ευγνωμοσύνη στους πραγματικούς ήρωες πυροσβέστες που καθημερινά με αυτοθυσία ρίχνονται στη φωτιά κατά την άσκηση του καθήκοντος. 

 Η Κυβέρνηση φέρει ευθύνη να αποκαταστήσει την αξιοπρέπεια και την αξιοπιστία του Πυροσβεστικου Σωματος. Το λιγότερο θα μπορούσε να είναι η αποπομπή από οποιαδήποτε πολιτική θέση των αποστράτων αξιωματικών που εμπλέκονται. 


“Εθνικό είναι μόνο το αληθές”. Όμως στην Ελλάδα ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων.

Κώστας Κωστούλας

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης