"Δημοσιογραφία είναι να δημοσιεύεις αυτά που κάποιος άλλος δεν θέλει να δημοσιευθούν." - Τζορτζ Όργουελ

16.6 C
Trikala

Ξεκινάει το παζάρι της Καλαμπάκας

lafarm

Σχετικά άρθρα

Την Τρίτη 19 Ιουλίου ανοίγει και επίσημα τις πύλες του το παζάρι της Καλαμπάκας το οποίο θα διαρκέσει πέντε ημέρες. Στο σχετικό κάλεσμά του ο αντιδήμαρχος Καλαμπάκας κ. Αλ. Αναγνωστόπουλος αναφέρει τα εξής: «Η ετήσια  Θρησκευτική Εμποροπανήγυρη Προφήτου Ηλιού του Δήμου Καλαμπάκας δεν είναι ένα απλό γεγονός. Είναι ένας ζωντανός θεσμός ο οποίος περικλείει, τη δημιουργικότητα των κατοίκων της, καθώς και τη ζωντάνια και το μεράκι όσων συμμετέχουν σ’ αυτήν και  εξελίσσεται χρόνο με το χρόνο σε μια έκθεση σύμφωνα με τις σύγχρονές απαιτήσεις βασισμένη στο δίπτυχο παράδοση και ιστορία αποτελώντας το πλέον σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός του Δήμου μας.
Πολλοί επαγγελματίες θα λάβουν μέρος στην επιτυχημένη αυτή εκδήλωση, που έχει καταφέρει να γίνει θεσμός για τους κατοίκους όχι μόνο του Δήμου Καλαμπάκας, αλλά και της ευρύτερης περιοχής  και των όμορων Δήμων.
Παράλληλα θα λειτουργεί και χώρος αναψυχής με ένα εντυπωσιακό Λούνα Πάρκ, περιμένοντας μικρούς και μεγάλους για να τους προσφέρει άφθονη διασκέδαση, έτσι ώστε η επίσκεψη στο χώρο να έχει όλα τα στοιχεία μιας εξόδου.
Καλό παραδοσιακό φαγητό, φθηνές αγορές, παιδικά παιχνίδια, διασκέδαση, ανθρώπινες σχέσεις, πολιτισμός, εξυπηρέτηση, φιλοξενία, παράδοση, είναι μερικά από τα στοιχεία της επιτυχίας που έγινε παράδοση.
Σας καλούμε  όλους στην  Ετήσια Εμποροπανήγυρη Καλαμπάκας που ανοίγει επίσημα τις πύλες της, την Τρίτη 19-07-2016 και για πέντε ημέρες.
 Η πρόσβαση για το κοινό στο χώρο της Εμποροπανήγυρης  θα γίνεται από την συμβολή των οδών  Κρήτης & 18ης Οκτωβρίου.
Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος οχημάτων/δίτροχων μέσα στο χώρο της εμποροπανήγυρης καθώς θα γίνει διακοπή της κυκλοφορίας από την Δευτέρα 18-07-2016,  στη συμβολή των οδών Κρήτης & 18ης Οκτωβρίου καθώς και Θάσου & Βυτουμά, έως την λήξη της εμποροπανήγυρης.
Σας περιμένουμε όλους!»

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε επίσης