Ξεκινά η νέα Οδηγική χρονιά Reviewed by Momizat on . Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού στις 5 το απόγευμα ξεκινά το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η νέα Οδηγική χρονιά. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Εστ Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού στις 5 το απόγευμα ξεκινά το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η νέα Οδηγική χρονιά. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Εστ Rating: 0

Ξεκινά η νέα Οδηγική χρονιά

Ξεκινά η νέα Οδηγική χρονιά

Με την τέλεση του καθιερωμένου αγιασμού στις 5 το απόγευμα ξεκινά το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου η νέα Οδηγική χρονιά. Ο αγιασμός θα πραγματοποιηθεί στο χώρο της Εστίας του Τοπικού Τμήματος, Σατωβριάνδου 8 (όπισθεν Μαιευτηρίου Τρικάλων) ενώ στη συνέχεια στελέχη και παιδιά θα παίξουν διάφορα πρωτότυπα παιχνίδια.
Για άλλη μια χρονιά τα στελέχη θα υποδεχθούν τα παιδιά του Οδηγισμού αλλά και τους φίλους τους και όποιο παιδί θέλει να μπει στη μεγάλη παρέα του Οδηγισμού για να πραγματοποιήσουν ταξίδια στη φύση, να δημιουργήσουν και να διασκεδάσουν, να επισκεφθούν και να μάθουν, να βοηθήσουν και να αναπτυχθούν μέσα από ευχάριστες δραστηριότητες, τραγούδι, παιχνίδι και φαντασία.
seo1Ο Οδηγισμός είναι μια παγκόσμια, αυτόνομη, ανεξάρτητη οργάνωση με παιδαγωγικό χαρακτήρα και πρόγραμμα που απευθύνεται σε παιδιά και νέους 5 έως 18 ετών και λειτουργεί εξωσχολικά.
Οι συναντήσεις των ομάδων πραγματοποιούνται κάθε Σάββατο στην Εστία του Οδηγισμού, ενώ όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να επικοινωνούν στο τηλ 2431037897 κάθε Σάββατο 12 με 6, αθώς και στο facebook στο ΣΩΜΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΟΔΗΓΙΣΜΟΥ Τ. Τ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ.

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή