Ξεκινά το Καρδιολογικό Συνέδριο στα Τρίκαλα Reviewed by Momizat on . Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και των Ιατρών άλλων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημ Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και των Ιατρών άλλων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημ Rating: 0

Ξεκινά το Καρδιολογικό Συνέδριο στα Τρίκαλα

kardiologiko stnedrio

Στόχος του Συνεδρίου είναι η ενημέρωση των Καρδιολόγων και των Ιατρών άλλων ειδικοτήτων που ασχολούνται με τη θεραπευτική αντιμετώπιση των καρδιοαγγειακών νοσημάτων και τις νεότερες εξελίξεις στο πεδίο της Καρδιολογίας.
Στο συνέδριο θα αναπτυχτούν, από εγνωσμένου κύρους Έλληνες Καρδιολόγους, μέσα από διαλέξεις και στρογγυλά τραπέζια, θέματα από όλο το φάσμα των καρδιοαγγειακών νοσημάτων, ενώ θα γίνει παρουσίαση ενδιαφερόντων περιστατικών από Ιατρούς νοσοκομείων της κεντρικής Ελλάδας.
Παράλληλα με το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου (Σάββατο 23 Ιανουαρίου, ξενοδοχείο ANANTI CITY RESORT, 9.00-14.00, 15.00-21.00), η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία και ο Δήμος Τρικκαίων πραγματοποιούν ενημερωτικές ομιλίες και δράσεις πρόληψης υγείας για τους πολίτες των Τρικάλων.
Αύριο Παρασκευή 22 Ιανουαρίου (ώρες 14.00-18.00μ.μ.) στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Τρικκαίων, δημοτικοί υπάλληλοι, μέλη των Σωμάτων Ασφαλείας και πολίτες θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν δωρεάν Σεμινάριο στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση, πιστοποιημένο από το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης (δηλώσεις συμμετοχής στο γραφείο Εθελοντών Δήμου Τρικκαίων, τηλ. επικοινωνίας: 24310 73169).

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή