Ξεκινά το ραντεβού για τον “Μύλο των Ξωτικών” Reviewed by Momizat on .   Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο «Μύλος των Ξωτικών», ο Δήμος Τρικκαίων και η e-TrikalaA.E. δίνουν το νέο τους ραντεβού με μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο   Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο «Μύλος των Ξωτικών», ο Δήμος Τρικκαίων και η e-TrikalaA.E. δίνουν το νέο τους ραντεβού με μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο Rating: 0

Ξεκινά το ραντεβού για τον “Μύλο των Ξωτικών”

Ξεκινά το ραντεβού για τον “Μύλο των Ξωτικών”

 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά ο «Μύλος των Ξωτικών», ο Δήμος Τρικκαίων και η eTrikalaA.E. δίνουν το νέο τους ραντεβού με μικρούς και μεγάλους στο μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο θεματικό πάρκο της Ελλάδας για να απολαύσουν με ξεχωριστό τρόπο τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» φέτος ανοίγει τις πύλες του στις 28 Νοεμβρίου 2014 μέχρι και τις 4 Ιανουαρίου 2015.

Για φέτος προγραμματίζουμε 38 ημέρες λειτουργίας γεμάτες δράσεις, καλλιτεχνικές εκδηλώσεις, διαδραστικά εργαστήρια και πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους. Και μην ξεχνάτε όλα ΔΩΡΕΑΝ!

Η Οργανωτική Επιτροπή του «Μύλου των Ξωτικών» καλεί όλα τα σωματεία, πολιτιστικούς συλλόγους, καλλιτεχνικές ομάδες, εργαστήρια, ωδεία, νεανικά και μαθητικά μουσικά σχήματα, σχολές χορού και όλους όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα εκδηλώσεων του Μύλου. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή με την συμπλήρωση της ηλεκτρονικής αίτησης μέσα από την ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr.

Ήδη το ενδιαφέρον για παρουσία και συμμετοχή στο «Μύλο των Ξωτικών» από ομάδες και καλλιτεχνικά σχήματα από όλη την Ελλάδα είναι εντυπωσιακό.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2014.

milosxotikon2013_photo0

 

Αφήστε το σχόλιο σας

Επιστροφή στην κορυφή